Το επερχόμενο Nike Dunked αποδυναμώνει ένα κλασικό

με τη δημοτικότητα του dunk πάνω και πάνω, μοιάζει με το swoosh ψάχνει να επεκτείνει στη σιλουέτα με την επερχόμενη Nike Dunked. Μια αποσυμπιεσμένη ανάληψη του κλασικού πάνινα παπούτσια, αυτό επανασυνδέει εντελώς το παπούτσι, αλλά διατηρεί την υπογραφή του αισθητική, και εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

ψευδής

Εικόνες Ευγενική προσφορά του αξιόπιστου πάνινα παπούτσια @py_rates, το Dunked θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα χρωματιστά μετά την εκτόξευση, συμπεριλαμβανομένων των “Summit White”, “Game Royal”, “Gym Red” και “Black”. Με βάση το εικονικό dunk, στοιχεία όπως η μεσαία σόλα έχουν ενισχυθεί για μια πιο χοντροκομμένη εμφάνιση, ενώ το πλέγμα έχει επίσης προστεθεί για ένα φιλικό προς το καλοκαίρι.

Μια υπερμεγέθη καρτέλα Pull κοσμεί τη φτέρνα για την τέλεια εφαρμογή on-and-off, και η στρογγυλοποίηση όλων είναι ένα υποβρύχιο swoosh που πιέζει σχεδόν πίσω από τη σόλα, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Εικόνα μέσω py_rates

Εικόνα μέσω py_rates
Αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή τους φθινοπωρινούς μήνες, η Nike Dunked μπορεί να μην είναι το φλιτζάνι τσάι όλων, αλλά είναι ακόμα αρκετά funky να πούμε το λιγότερο. Ενημερώστε μας αν θα κάνετε copping, και ενώ είστε εδώ, ίσως να δείτε αυτό το ACG Terra-εμπνευσμένο Nike SB Dunk Low!

Εικόνα μέσω py_rates

Εικόνα μέσω py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *