Ο Bradley Theodore απελευθερώνει μια τέχνη του δρόμου που επηρέασε την Puma Thunder

Puma σκοτώνει απολύτως φέτος με τη συλλογή Thunder. Αποκαλύφθηκε το 2018, η ποικιλία αποτίει φόρο τιμής στα στυλ της δεκαετίας του ’90, καθώς και τις συνεργασίες από τον αείμνηστο Alexander McQueen, πολύ πιο συγκεκριμένα, ο δρομέας Puma McQ Tech Lo του 2005. Τώρα, το γερμανικό γιγαντιαίο έχει συνεργαστεί με τον παγκοσμίου φήμης εικαστικό καλλιτέχνη Bradley Theodore για ένα δρόμο εμπνευσμένο από την τέχνη του δρόμου, καθώς και είναι μια ανάγκη για αστυνομικό!

Κοσμήθηκε με το χρωματικό σχήμα υπογραφής του, το συνεργατικό πάνινο πάνινο παπούτσι είναι ζωγραφισμένο κυρίως σε μαύρο χρώμα, καθώς και προκαλεί μια αίσθηση τέχνης με χτυπήματα μπλε, κόκκινων, πορφυρών – ένα στυλ που ο Θεόδωρος συχνάζει στις τοιχογραφίες των δρόμων καθώς και σε πίνακες. Το θέμα του κρανίου υπογραφής χτυπά εδώ τη φτέρνα, ενώ η πολύχρωμη επωνυμία Puma χαρίζει τη γλώσσα, ολοκληρώνοντας το βασικό αλλά εντυπωσιακό σχέδιο.

Ρυθμίστε να μειωθεί στις 12 Ιανουαρίου, ας καταλάβουμε αν θα καλύψετε το Bradley Theodore X Puma Thunder κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Ενώ είστε εδώ, αυτά είναι τα κορυφαία στυλ Puma Thunder για τη χειμερινή εποχή!

Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Puma, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ρεύμα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *