Το Air Jordan 1 High OG “Prototype” είναι βασικά ικετεύει να εξατομικευτεί

το εξαιρετικά αναμενόμενο Air Jordan 1 High OG “Prototype” είναι τελικά να μειωθεί σύντομα, καθώς και εδώ στο μοναδικό προμηθευτή είμαστε Απολύτως ευχαριστημένος με τα νέα. Το ζωντανό AJ1 ήταν πολύ πρώτα πίσω στη σύνθεση του φθινοπώρου 2021 της Jordan Brand, καθώς και από τότε που είδαμε πολλές περισσότερες φωτογραφίες του πάνινα παπούτσια, που έβγαλε το ζευγάρι επάνω με την πάροδο του χρόνου. Εάν είστε ένας σοβαρός ανεμιστήρας Air Jordan 1, τότε δεν έχουμε απολύτως αμφιβολίες για την αλήθεια που θα θέλατε να τα παραλάβετε, καθώς και ακόμα κι αν είστε ολοκαίνουργιοι στη σκηνή, πρόκειται για μια θρυλική τοποθεσία να ξεκινήσω!

Εμπιστευμένο σε διαφορετικές αποχρώσεις, όπως το γκρι, το λευκό και το μαύρο, το ζευγάρι στη συνέχεια ενισχύεται με χτυπήματα μπλε καθώς και πορτοκαλί για να πληκτρολογήσει ένα τακτοποιημένο χρώμα. Πολύ καλύτερα, το πιο συναρπαστικό μέρος του στυλ εδώ είναι οι διατρήσεις γύρω από το κολάρο, που σας προσκαλούν να πάτε σε αυτά με ψαλίδι ή ένα μαχαίρι για να τα μετατρέψετε σε χαμηλή κορυφή! Παρόλο που δεν είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα για όλους, πολλοί σίγουρα θα κατευθυνθούν κάτω από αυτή τη διαδρομή.

Εικόνα μέσω του Sneaker Politicsair Jordan 1 High OG “Prototype”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Sneaker Politicsair Jordan 1 High OG “Prototype”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Είναι κατασκευασμένα από δέρμα premium σε όλο το πάνω μέρος, καθώς και τη λειτουργία παραδοσιακή επωνυμία AJ1 στο είδος του λογότυπου των πτερυγίων στο κολάρο καθώς και η Nike Air κεντημένη στη γλώσσα. Το λογότυπο SWOOSH περιλαμβάνει επίσης και τις δύο πλευρές, εκτός από τις διατρήσεις στο κουτί των δακτύλων, καθώς και πολλά γεμίσματα γύρω από τον αστράγαλο, υπενθυμίζοντάς μας ότι πολλές δεκαετίες πίσω αυτά ήταν πραγματικά πάνινα παπούτσια μπάσκετ!

Μια καθαρή λευκή μεσαία σόλα ολοκληρώνει την εμφάνιση, συνολικά με την Nike Air Innovation Underfoot. Αν ψάχνετε για τον αστυνομικό The Air Jordan 1 High OG “Prototype”, μπορείτε να τα αρπάξετε μέσω της εφαρμογής Nike SNKRS καθώς και να επιλέξετε λιανοπωλητές τις επόμενες εβδομάδες. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο ακριβώς εδώ για όλες τις ενημερώσεις καθώς συμβαίνουν καθώς και για να επιθεωρήσετε το Air Jordan 5 “Bluebird” ενώ είστε εδώ!

Εικόνα μέσω του Sneaker Politicsair Jordan 1 High OG “Prototype”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *