Η λειτουργία του Georgetown Vibes στο Air Jordan 1 High ’85 “College Navy”

Εάν είστε οπαδός του AJ1, οι δυνατότητες καταλαβαίνετε το θρυλικό δείγμα “Georgetown Hoyas”. Πρώτα διαρρέει όλη τη μέθοδο το 1985, όταν ο Michael Jordan μόλις ξεκίνησε με τη Nike, το Colourway δυστυχώς δεν είδε ποτέ το φως της ημέρας … μέχρι τώρα, δηλαδή. Αν περιμένατε αυτά για να πέσουν, η αναμονή τελικά τελειώνει καθώς παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο Air Jordan 1 High ’85 “College Navy”!

Με την ακριβή ακριβώς ίδια χρωματισμό με το ’85 OG, το “Πολεμικό Ναυτικό” διαθέτει ένα δερμάτινο κτίριο Premium σε όλη την έκταση. Εργάζοντας πάνω από μια ανοιχτή γκρι βάση, τα σκούρα ναυτικά πάνελ τυλίγονται γύρω από τη φτέρνα, το σύστημα κορδονιών, καθώς και το toebox για μια αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Ένα συμπληρωματικό swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και στα μέσα πλαϊνά πάνελ, ενώ το διάσημο φτερωτό μπάσκετ είναι σφραγισμένο στον αστράγαλο σε μια τραγανή λευκή απόχρωση.

Αυτό είναι εντελώς συμπληρωματικό από μια λευκή νάιλον γλώσσα εκτός από την μεσαία σόλα του αέρα που βρίσκεται κάτω από τον αέρα Ιορδανία 1. Μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ του Ναυτικού στρογγυλοποιεί τα πάντα, ολοκληρώνοντας τον πραγματικά θρυλικό σχεδιασμό.

Εάν θέλετε το Nike Air Jordan 1 υψηλό ’85 “Navy College” στη συλλογή σας, τότε δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε λίγο περισσότερο, καθώς αναμένεται να εισαγάγουν τον επόμενο Φεβρουάριο. Ένα must-have στα μάτια μας, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Nike Dunk Low ” Georgetown “!

Εικόνα μέσω του zsneakerheadz
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *