Το Drake X Nike “Nocta” Collection Drop 2 κυκλοφορεί αύριο!

Ο Drake X Nike επιστρέφει ξανά για τη συλλογή “Nocta” Drop 2. Μετά την άμεση πώληση που ήταν το πρώτο πακέτο, αυτή η κάψουλα λειτουργεί με τα ίδια θέματα και παλέτα, αλλά με πολύ περισσότερο άνοιξη -Ready Twist. Ορίστε να πέσει αύριο στις 19 Ιανουαρίου στις 8πμ, δεν θέλετε να χάσετε αυτό!

Βαμμένο σε ένα ασπρόμαυρο σχέδιο, το Drop 2 περιλαμβάνει μια επιλογή από κομμάτια έτοιμα για τον τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένου ενός σακάκι, που ταιριάζει με παντελόνια, ένα ψεύτικο πουκάμισο λαιμού και δύο μονόχρωτα μπλουζάκια όλα τυλιγμένα σε μαύρα και κίτρινα χρώματα.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Η επωνυμία Nocta είναι κεντημένη σε όλη την περιστροφή, ακολουθούμενη από τη Nike Swooshes και τα μυστηριώδη ακρωνύμια όπως το “C.L.” και “A.W.R.”. Δεν ξέρουμε τι υποστηρίζουν αυτά, αλλά λατρεύουμε τη λεπτή μυστικότητα.

Ξεκινώντας αύριο στις 19 Ιανουαρίου στις 8 π.μ., η Drake X Nike “Nocta” Collection Drop 2 δεν πρέπει να χάσετε, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Ενημερώστε μας ποια κομμάτια σκέφτεστε να εξασφαλίσετε, και σε σχετικές ειδήσεις, ο Drake κάμψε πρόσφατα το Nocta X Nike Hot Step Air Terra!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *