Τα καλύτερα καλοκαιρινά σακάκια για το 2022

Τελευταία ενημέρωση 4 Ιανουαρίου, 2022.

Μετά από μήνες κρύου και θλιβερού καιρού, φαίνεται ότι οι καλοκαιρινές μήνες έφτασαν τελικά. Φυσικά, φυσικά είμαστε έτοιμοι και προσανατολισμένοι να βγάζουμε τα προτιμώμενα μπλουζάκια και τα σορτς, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε να εξοπλίσουμε τον εαυτό μας με ένα καλοκαιρινό σακάκι.

Ιδανικό για αυτές τις πιο δροσερές μέρες ή τραγανές βράδια, τα καλύτερα καλοκαιρινά σακάκια όχι μόνο θα ανυψώσουν τις ταιριάζει στο επόμενο επίπεδο, αλλά θα παρουσιάσουν και μια πληθώρα επιλογών στρωμάτων έτοιμες για κάθε φορά που ο καιρός παίρνει μια στροφή.

Λοιπόν, γιατί να μην σβήσετε το αξιόπιστο hoodie σας και να πάρετε τον εαυτό σας ένα ελαφρύ σακάκι και να κάνετε την εξωτερική στρώση εύκολη! Έτσι, αν ψάχνετε για ένα σακάκι denim, ένα ελαφρύ και μεταβατικό anorak ή εμπνευσμένες προσθήκες που εμπνέονται από την εργασία, όπως ένα twill overshirt, έχουμε βάλει μαζί μια λίστα με τα αγαπημένα μας που πιστεύουμε ότι πρέπει να φοράτε!

Κρίσαμε τις επιλογές μας σχετικά με την ποιότητα, την εφαρμογή, το σχεδιασμό, την άνεση και πολλά άλλα, για να σας φέρουμε τις πιο πρόσφατες και μεγαλύτερες προσφορές καλοκαιρινών σακάκι! Έτσι, δείτε τη λίστα παρακάτω και δείτε το καλύτερο αυτό το καλοκαίρι!

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Nike ACG “Cinder Cone” All-Over Print Jacket

Η Nike δημιουργεί ποιοτικά αθλητικά ρούχα και αγαθά, διότι μέχρι το 1964. Από εκείνο το σημείο έχουν βελτιώσει τα σκάφη τους για να μας φέρουν μερικά από τα καλύτερα αθλητικά προϊόντα και τα απαραίτητα ντουλάπα που διατίθενται στην αγορά με αυτό το σακάκι να αποτελεί πρωταρχικό παράδειγμα. Αυτό το σακάκι έρχεται ως μέρος της συλλογής ACG της Nike (όλες τις συνθήκες) και είναι ιδανικό για κάθε σενάριο, από τις υψηλές κορυφές μέχρι τον κήπο του παμπ.

Ποιος είναι για: οποιαδήποτε οικολογική ψυχή! Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένες ίνες νάιλον και είναι τόσο ανθεκτικό στο νερό όσο και ανθεκτικό στον άνεμο, καθιστώντας το τόσο χρήσιμο όσο είναι φιλικό προς το περιβάλλον!

Πράγματα που αγαπάμε: Αυτό το σακάκι παίρνει την έμπνευσή του από τη Χαβάη, μια γη γεμάτη με εξαιρετικά ασταθής ηφαίστεια που εκτοξεύουν λάβα στον αέρα. Αυτή η λάβα μετατρέπεται σε ωοειδές σχήμα όταν φτάνει στο έδαφος, γι ‘αυτό αυτό το σακάκι ονομάζεται “κώνος Cinder”.

Πράγματα που δεν αγαπάμε: Παρά το γεγονός ότι είναι ελαφρύ, αυτό το σακάκι δεν προσφέρει πολύ εξαερισμό, οπότε δεν θα είναι κατάλληλο για κανένα είδος καυστήρων. Αυτό είναι καλύτερο για εκείνες τις καλοκαιρινές νύχτες ή για να φορεθεί πολύ περισσότερο όπως το Spring Jacket.

Τιμή: 125 £

Διαθέσιμα μεγέθη: XS-2XL

Χρώματα: “Cinder Cone”

Υλικά: 100% ανακυκλωμένο νάιλον

Πού να αγοράσετε: Nike

Αγοράστε την πλήρη επιλογή μας από σακάκια Nike εδώ.

Εικόνα μέσα από τα πάνινα παπούτσια
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το σακάκι προπονητών του North Face

Όταν σκεφτόμαστε το βόρειο πρόσωπο, είναι πρακτικά αδύνατο να μην σκεφτούμε τα υπέροχα εξωτερικά ενδύματα και τα ελαφριά στυλ τους δεν αποτελούν εξαίρεση! Αυτό το σακάκι Coaches IC είναι ιδανικό για τη δημιουργία αυτών των μεταβατικών εμφανίσεων. Απλά στρώστε αυτό με ένα εύκολο λογότυπο και είστε καλό να πάτε!

Ποιος είναι για: Αυτό το σακάκι είναι ιδανικό για όποιον αγαπά το διαχρονικό στυλ ανδρικών ενδυμάτων! Τα σακάκια των εκπαιδευτών συνεχίζουν να είναι ένα βασικό ντουλάπι κάθε χρόνο, οπότε γιατί να μην ενισχύσετε αυτά τα βασικά στοιχεία με αυτό το σακάκι!

Τα πράγματα που αγαπάμε: αυτό το ελαφρύ κομμάτι είναι παρόμοιο με ένα υπερσύγχρονο (ή αποβάθρα) σε βάρος, υπονοώντας ότι είναι εύκολα φορητό και αφαιρούμενο όποτε ο ήλιος εμφανίζεται. Εκτός από αυτό, η μεγάλη εκτύπωση είναι τόσο μοντέρνα όσο και εντυπωσιακά.

Πράγματα που δεν αγαπάμε: Όπως πολυάριθμα στυλ σακάκι εκπαιδευτή, αυτό το κομμάτι έχει ένα boxy fit που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για όλα τα στυλ. Εκτός από αυτό, αυτό το κομμάτι δεν είναι καπιτονέ, οπότε θα είναι κατάλληλο μόνο για θερμότερες ώρες του χρόνου.

Τιμή: £ 139

Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL

Χρώματα: “Ναυτικό”, “Γκρι”, “Μαύρο”

Υλικά: 100% πολυεστέρας

Πού να αγοράσετε: Πάντα παπούτσια και πράγματα

Αγοράστε την πλήρη επιλογή μας από τα σακάκια North Face εδώ.

Εικόνα μέσω του άκρου.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

End X Painted Selvedge Trucker

Γνωστή κυρίως για το ποιοτικό denim τους, το Excel του Levi στο Making Styles που κατασκευάστηκαν για να διαρκέσει και αυτό το vintage work-inspired denim σακάκι δεν αποτελεί εξαίρεση! Γεννήθηκε από τα συνεργατικά μυαλά του τέλους. Τα ρούχα και το σακάκι του Levi είναι ιδανικό για τη λήψη του κήπου σας στο επόμενο επίπεδο!

Ποιος είναι αυτό για: αυτό είναι ιδανικό για όλους τους οπαδούς της κλασικής εμφάνισης. Το Common Workwear and Trucker Jacket Style δεν έχει αλλάξει πολύ επειδή η έναρξή του και δεν μοιάζει με το Levi’s σχεδιάζει να αλλάξει αυτό σύντομα!

Πράγματα που αγαπάμε: Αγαπάμε τις λεπτομέρειες που βρίσκονται σε βαφή που βρέθηκαν σε όλο το σώμα αυτού του σακάκι, σε συνδυασμό με το πλυμένο και ξεθωριασμένο denim Selvedge, αυτό το ένδυμα έχει ήδη μια ζωντανή αίσθηση σε αυτό.

Πράγματα που δεν αγαπάμε: Όλοι έχουμε φορέσει τζιν σε μια καυτή μέρα τουλάχιστον μία φορά και το μετανιώσαμε, οπότε αυτό το κομμάτι μπορεί να είναι λίγο πολύ βαρύ και ζεστό για ένα καλοκαιρινό σακάκι υψηλής θερμοκρασίας.

Τιμή: 260 £

Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL

Χρώματα: “Black Paint Splatter”

Υλικά: 100% βαμβάκι

Πού να αγοράσετε: Τέλος.

Αγοράστε την πλήρη επιλογή μας από τα σακάκια του Levi εδώ.

Εικόνες μέσω του κ. Porter
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Φόβος για το σακάκι προπονητών του Θεού Essentials

Δημιουργήθηκε ως παραλλαγή για την κύρια ανησυχία της γραμμής του Θεού, τα βασικά επικεντρώνεται στη μεταφορά των καλύτερων στην ντουλάπα πρέπει να είναι-haves με το PremIUM και φθηνή ποιότητα. Αυτό το σακάκι προπονητών είναι ιδανικό για να φέρει αυτά τα ελεγχόμενα και μινιμαλιστικά βλέμματα στην καλοκαιρινή ντουλάπα σας.

Ποιος είναι για: αυτή η ανησυχία του σακάκι του Θεού Essentials είναι ιδανικό για όποιον του αρέσει το ελεγχόμενο και το χαλαρό στυλ καθώς και οι ουδέτεροι τόνοι. Απλά ζευγαρώστε με ένα μπλουζάκι και την προτιμώμενη φθορά των ποδιών σας και είστε εγγυημένοι να έχετε μια ζεστή εμφάνιση καιρού.

Πράγματα που αγαπάμε: Αγαπάμε το λεπτό σχέδιο που αναμιγνύεται με το μεγάλο πίσω branding. Αυτό είναι εγγυημένο για να κερδίσει κάποια σημεία στυλ παράλληλα με οποιονδήποτε λάτρεις του Streetwear. Εκτός από αυτό, το σημείο τιμής είναι πολύ λογικό λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα του ενδύματος.

Πράγματα που δεν αγαπάμε: Τα βασικά κομμάτια είναι γνωστά για τα υπερμεγέθη και κουραστικά τους ταιριάζουν, αυτό το σακάκι δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Θα συνιστούσαμε το μέγεθος από το κανονικό σας μέγεθος. Για πολύ περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε την ανησυχία μας για τον Οδηγό μεγέθους του Θεού Essentials.

Τιμή: 125 £

Διαθέσιμα μεγέθη: XS-XL

Χρώματα: “Stretch Limo” “Goat” “Umber”

Υλικά: 59% βαμβάκι, 41% νάιλον

Πού να αγοράσετε: κ. Porter

Αγοράστε το πλήρες φάσμα ανησυχίας μας για τα σακάκια του Θεού Essentials.

Εικόνα μέσω του άκρου.
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Carhartt Wip Wesley Jacket

Όταν μιλάμε για βασικά στοιχεία ποιότητας, είναι πρακτικά αδύνατο να μην αναφέρουμε τον Carhartt WIP. Για πάντα εμπνευσμένη από τις ρίζες του, το Carhartt WIP παρέχει μερικά από τα καλύτερα σε φθηνά και σύγχρονα καλοκαιρινά σακάκια και πολλά άλλα. Αυτό το Carhartt Wip Wesley Jacket είναι ιδανικό για μεταβατική στρώση και αυτά τα ήπια καλοκαιρινά βράδια.

Ποιος είναι αυτό για: Αυτό το σακάκι είναι ιδανικό για όποιον ψάχνει για κάτι ισχυρό και ανθεκτικό! Λόγω της κληρονομιάς εργασίας τους, ο Carhartt κάνει μερικά από τα πιο σκληρά κομμάτια που πηγαίνουν και γίνονται καλύτερα με την ηλικία!

Πράγματα που αγαπάμε: Αγαπάμε το εύκολο και το ρετρό-εμπνευσμένο στυλ. Αυτό το σακάκι είναι στυλ σαν ένα μίγμα ανάμεσα σε ένα κλασικό παλτό και μια υπερνίκηση με 3 μεγάλες τσέπες και το λογότυπο της υπογραφής Carhartt που τραβάει την προσοχή στο μπροστινό μέρος του ενδύματος.

Πράγματα που δεν αγαπάμε: Αν και εμφανίζεται μια εσωτερική τσέπη, το ένδυμα δεν είναι εξοπλισμένο με τσέπες με φερμουάρ για να αποθηκεύσει βασικά αγαθά.

Τιμή: 125 £

Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL

Χρώματα: “Μαύρο”

Υλικά: 100% βαμβάκι

Πού να αγοράσετε: Τέλος.

Αγοράστε την επιλογή μας από τα μπουφάν και τα παλτά Carhartt εδώ.

Εικόνα μέσω του τέλους.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Cole Buxton φερμουάρ βομβαρδιστής σακάκι

Κατασκευασμένο στην Αγγλία από τα καλύτερα νήματα βαμβακιού, η ποιότητα της ενδυμασίας του Cole Buxton είναι πραγματικά κάτι που θα φωνάξει! Αυτό το μοντέρνο μπουφάν βομβαρδισμών είναι ιδανικό για αυτές τις πιο δροσερές καλοκαιρινές μέρες και βράδια, και με ένα κουραστικό και μοντέρνο φινίρισμα θα ταιριάζει ωραία στην καλοκαιρινή ντουλάπα σας.

Ποιος είναι για: Αυτό το ελαφρύ σακάκι βομβιστή είναι ένα must-cop για όλους τους οπαδούς των πολυτελών στυλ athleisure και σιλουέτες. Με πολλά σχήματα του Cole Buxton που βασίζονται σε bodybuilding και αθλητικά κομμάτια του Cole Buxton, τα ρετρό vibes σίγουρα συναντούν σύγχρονες λεπτομέρειες με αυτό το ένδυμα.

Ποιος είναι για: Αυτό το ελαφρύ σακάκι βομβιστή είναι ένα must-cop για όλους τους οπαδούς των πολυτελών στυλ athleisure και σιλουέτες. Με πολλά σχήματα του Cole Buxton που βασίζονται σε bodybuilding και αθλητικά κομμάτια του Cole Buxton, τα ρετρό vibes σίγουρα συναντούν σύγχρονες λεπτομέρειες με αυτό το ένδυμα.

Πράγματα που αγαπάμε: Αγαπάμε την ευελιξία αυτού του σακάκι βομβαρδισμού, το ιδανικό του για ταχέως απογείωση όταν ο ήλιος εμφανίζεται αυτό το καλοκαίρι, αλλά θα χρησιμεύσει επίσης ως ένα καλό μεσαίο στρώμα αυτό το χειμώνα. Αυτό το κομμάτι θα σας δει όλο το χρόνο!

Τα πράγματα που δεν αγαπάμε: το μικρότερο και περικομμένο ύφος της προσαρμογής μπορεί να μην λειτουργεί για όλους τους τύπους στυλ.

Τιμή: 165 £

Διαθέσιμα μεγέθη: S-XL

Χρώματα: “Πλύνετε μαύρο”, “μαύρο”

Υλικά: 100% βαμβάκι

Πού να αγοράσετε: Τέλος.

Αγοράστε την πλήρη επιλογή μας από σακάκια Cole Buxton εδώ.

Φροντίδα και συντήρηση

Τα καλοκαιρινά σακάκια και άλλα σακάκια είναι όλα σχετικά χαμηλή συντήρηση, ωστόσο, θα έρθει μια εποχή όπου το ένδυμα σας πρέπει να πλυθεί και να φροντιστεί. Εδώ είναι μερικά γενικευμένα πράγματα και don’ts για να βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα σακάκια σας κοιτάζοντας το καλύτερό τους.

Πλύνετε το κρύο εάν είναι δυνατόν, αν δεν είναι αντικειμενικό για χαμηλή θερμοκρασία. Τα υφάσματα όπως το βαμβάκι και το μαλλί μπορούν να είναι επιρρεπείς σε συρρίκνωση, ώστε να αποφύγετε το ζεστό πλύσιμο που κοστίζει!
Διαβάστε τις οδηγίες, αν λέει μόνο στεγνό καθαρό και μην πετάξετε ξηρό – συμμορφώνονται με αυτούς τους κανόνες.
Πλύνετε τα σακάκια προς τα έξω για να αποφύγετε τυχόν ζημιά στα γραφικά, εκτυπώσεις του εξωτερικού του ενδύματος.
Πλύνετε με παρόμοια χρώματα για να αποφύγετε οποιαδήποτε πιθανή αιμορραγία χρώματος.
Τεντώστε τυχόν βαριές πτυχές και πτυχές όταν το σακάκι σας φεύγει από το πλύσιμο, αυτό θα βοηθήσει να επιστρέψει στη φυσική του μορφή.
Μην χρησιμοποιείτε σίδερο εάν το σακάκι σας είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό! Αυτό θα κάψει το ύφασμα.
Προσπαθήστε να μην στεγνώσετε σε άμεσο ηλιακό φως, πάρα πολλά από αυτά μπορούν να εξασθενίσουν γρήγορα οποιοδήποτε χρώμα και σχεδιασμό.

Γιατί θα έπρεπε να βασίζεστε σε εμάς;

Εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τον επόμενο μεγάλο μπάτσο σας. Είτε οι εκπαιδευτές ή τα ρούχα του, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Όταν ρίχνετε μια ματιά στο καλύτερο καλοκαίρισακάκια που θέλαμε να επιλέξουμε μια σειρά επιλογών, ώστε ανεξάρτητα από το τι χρειάζεστε, σας έχουμε καλύψει. Όταν επιλέγουμε αυτά τα σακάκια, παίρνουμε ανατροφοδότηση από όλο το προσωπικό μας στα προτιμώμενα κομμάτια τους, τι τα κάνει υπέροχα και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Φροντίζουμε να λάβουμε σχόλια σχετικά με μια επιλογή βασικών κριτηρίων, ώστε να μπορούμε να σας συστήσουμε το καλύτερο από τα καλύτερα.

Comfort: Ένα από τα πρώτα πράγματα που ψάχνουμε είναι η άνεση. Ένα αντικείμενο μπορεί να είναι ιδανικό με κάθε άλλο τρόπο, αλλά αν δεν είναι άνετο, τότε οι πιθανότητες δεν πρόκειται να το φορέσουμε και ούτε είστε εσείς.
FIT: Φυσικά η εφαρμογή μπορεί να διαφέρει από άτομο ανά άτομο. Είτε θέλετε να είναι φαρδιά είτε πολύ πιο προσαρμοσμένη αίσθηση, καλύψαμε όλες τις βάσεις.
Ποιότητα: Πάνω από όλα όσα θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι παίρνετε ένα ένδυμα υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζουμε ότι όλες οι επιλογές μας κρατούν ενάντια στην καθημερινή φθορά, τις συχνές πλύσεις και την αίσθηση υπέροχες.

Περαιτέρω ανάγνωση

Καλύτερες μάρκες streetwear
Οι καλύτεροι άνδρες joggers
Τα καλύτερα hoodies των ανδρών
Τα καλύτερα μπλουζάκια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *