Μια πιο προσεκτική ματιά στο Yeezy 700 ‘Magnet’

Έχουν περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες από τότε που είχαμε αρχίσει μια ματιά στο Yeezy 700 ‘Magnet’, και κατά τη διάρκεια του προηγούμενου δεκαπενθήμερου, ένα αυξανόμενο ποσό των sneakerheads έχουν προσθέσει αυτά Οι λίστες τους “πρέπει να είναι αστυνομικοί”. Τώρα, παίρνουμε την πλησιέστερη εμφάνισή μας ακόμα, χάρη σε νέες εικόνες από το πάνινο πάνινο εμπιστευτικό Yeezy Mafia!

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε για τον «μαγνήτη» είναι πόσο πιο σκούρο συγκρίνονται με τις προηγούμενες διαρροές. Όπως ένα mish mash μεταξύ του 700 ‘κύματος δρομέα’, το 700 ‘Mauve’, και το 700 V2 ‘Tephra’, είναι ζωγραφισμένο σε μια γήινη παλέτα καφέ και μπεζ αποχρώσεις, και κατασκευασμένο από ένα premium συνδυασμό δερμάτινων και σουέτ, με Ένας τόνος πλέγματος που ρίχνεται στο άνω, ώστε να μπορείτε να πετάξετε αυτά ό, τι και αν είναι ο καιρός.

3M Ανακλαστικές λεπτομέρειες μπορεί να βρεθεί σε όλο το παπούτσι, και κάτω κάτω, η ενίσχυση της υπογραφής της Kanye West είναι παρούσα σε όλη τη δόξα της. Επισημαίνεται με εντυπωσιακές πορτοκαλί τόνους, μια εξωτερική σόλα από καουτσούκ, κάνει επίσης μια εμφάνιση, ολοκληρώνοντας την ευέλικτη αισθητική.

Θα μπορούσε ο Yeezy 700 ‘Magnet’ να είναι ένας από τους καλύτερους εκπαιδευτές Yzy που έγιναν ποτέ; μόνο ο χρόνος θα δείξει! Παρουσιάστηκε για μια ημερομηνία κυκλοφορίας του Σεπτεμβρίου, φροντίστε να κρατήσετε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ενημερώσεις καθώς αναπτύσσεται! Αυτό είναι, επικεφαλής!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *