Οι νέες εικόνες δείχνουν το Yeezy 700 VX με διαφανές Uppers

με την απελευθέρωση του Yeezy 700 V2 ‘Vanta’ νωρίτερα σήμερα το πρωί και δύο πολύ περισσότερα Yeezy 700 Colourways απελευθερώνουν αυτόν τον μεταγενέστερο μήνα, οι εικόνες έχουν εμφανιστεί τώρα που δείχνουν το επερχόμενο 700 VX με διαφανή άνω μέρος! Ένα παπούτσι που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, είμαστε πέρα ​​από την Hyped για αυτή την κυκλοφορία!

Εικόνες ευγενική προσφορά του ASAP Bari, το παπούτσι είναι βαμμένο σε δύο ξεχωριστά χρώματα: ένα καθαρό ανοιχτό γκρι και ένα εντυπωσιακό τολμηρό πορτοκαλί. Ενώ το 700 VX διαθέτει πολύ περισσότερο ή λιγότερο την ίδια σιλουέτα με τις προηγούμενες κυκλοφορίες, επιλέγει μια μεγάλη και τολμηρή εμφάνιση που είναι σίγουρα μια απόκλιση από την τρέχουσα γλώσσα σχεδιασμού. τεράστια “700”. Η επωνυμία χτυπά τα πλευρικά, ενώ ένα “V”? Το ανώτερο σχήμα δίνει στο παπούτσι μια απίστευτα εξορθολογισμένη εμφάνιση.

Όπως συζητήσαμε προηγουμένως, το νέο 700 VX διαθέτει επίσης διαφανές άνω άνω, λαμβάνοντας τη διαφανή λωρίδα Mesh του 350 V2 σε ένα ολόκληρο άλλο επίπεδο. Αυτή είναι μια τάση που είδαμε σε έναν τόνο swoosh πάνινα παπούτσια τον τελευταίο καιρό, όπως το Nike React Element 87, οπότε είμαστε ικανοποιημένοι που οι τρεις οπαδοί του Three Stripes μπορούν τελικά να οδηγήσουν το τρένο της διαφημιστικής εκστρατείας.

Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για τα ολοκαίνουργια Yeezy 700 VX Colourways, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας αν θα μπείτε σε ένα ζευγάρι και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Εικόνες μέσω του ASAP Bari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *