Χτυπήστε το έδαφος που τρέχει με την Adidas Ultra Αύξηση 19 ‘Refract’

τον περασμένο μήνα, η Adidas τελικά εξαπέλυσε την Ultra Αύξηση 19. Η επόμενη γενιά του UB, έκανε το ντεμπούτο του σε ένα εντυπωσιακό “Laser Red” Colourway που πωλείται πρακτικά αμέσως. Τώρα, οι τρεις λωρίδες έχουν αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο χρώμα, και είναι ένας αστυνομικός!

Εμπνευσμένα εμπνευσμένα από την Ultra Αύξηση «Triple White», το «Ropract» είναι το τρίτο της απελευθέρωσης τεσσάρων μερών που έρχεται μπροστά από την παγκόσμια εκτόξευση του μοντέλου τον Φεβρουάριο. Κατασκευασμένο σε συνεργασία με χιλιάδες δρομείς σε όλο τον κόσμο, αυτή η εξορθολογισμένη σιλουέτα επικεντρώνεται σε τέσσερα βασικά συστατικά. Με τη βελτιστοποιημένη μεσαία σόλα, ένα βελτιωμένο ελατήριο στρέψης και ένα ενημερωμένο πλαίσιο τρισδιάστατης φτέρνας, το φουτουριστικό πάνινο παπούτσι εισάγει επίσης το PrimeKnit 360 για ελαφριά άνεση.

Ρυθμίστε να κυκλοφορήσετε στις 15 Ιανουαρίου, ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για την αύξηση της Adidas Ultra 19 ‘Ropract’ και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή του μοναδικού προμηθευτή για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Ενώ είστε εδώ, εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους όλοι θα έπρεπε να κατέχουν ένα ζευγάρι Adidas Ultra Αύξηση 19!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *