Η συλλογή Nike Air Force 1 Gore-Tex είναι αυτή η σεζόν θα πρέπει να είναι αστυνομικός

αν ψάχνετε για ένα πάνινο παπούτσι που έχει φτιάξει για να αντιμετωπίσει τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες, τότε το ολοκαίνουργιο Nike Air Force 1 Gore -Η συλλογή Tex έχει πάρει την πλάτη σας. Προσφέρονται σε τέσσερις ξεχωριστές χρωματιστές, συμπεριλαμβανομένων των «μαύρων», «μεσαίας ελιάς», «ομάδας χρυσού», καθώς και «δυναμικού κίτρινου», είναι υποχρεωμένο να είναι ένα που ταιριάζει με την αισθητική του φθινοπώρου σας!

Κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό δερμάτινων καθώς και πλέγματος, κάθε παπούτσι είναι βαμμένο σε ένα καθαρό τόνο χρωματιστό που θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε είδος στολή. Ένα swoosh πυροβολεί τα πλευρικά και τα μεσαία πλαϊνά πάνελ, ενώ το branding “gore-tex” είναι κεντημένο σε όλη την έκταση, δίνοντας έμφαση στην κριτικά αναγνωρισμένη καινοτομία ανθεκτική στο νερό που εισέρχεται στο bootie του παπουτσιού. Αυτό δεν είναι όλα, όμως, καθώς τα επίπεδη κορδόνια έχουν επίσης γίνει για να δείξουν νερό, με αποτέλεσμα ένα παπούτσι που θα σας κρατήσει στεγνό όλη την ημέρα, καθημερινά.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το Air Cushioning χρησιμοποιείται μέσα στην μεσαία σόλα για ασυναγώνιστη άνεση, καθώς και τρία από τα τέσσερα σχέδια, επίσης και το καουτσούκ για την ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα, καθιστώντας το τέλειο για εκείνους τους βαρετές και τις ημέρες.

Διατίθεται καλύτερα τώρα από τη Nike UK, η συλλογή Nike Air Force 1 Gore-Tex είναι ένα συγκεκριμένο COP! Ας καταλάβουμε ποιο ζευγάρι θα είστε copping, καθώς και να είστε βέβαιος να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα νέα sneaker!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *