Μια ματιά στο Air Jordan 1 High OG “Bio Hack”

Αφού ρίξουμε μια ματιά την περασμένη εβδομάδα, παίρνουμε τώρα μια ματιά στο πόδι στην έντονα αναμενόμενη Air Jordan 1 High OG “Bio Hack “! Εάν πιστεύετε ότι έχετε δει αυτά κάπου πριν δεν θα κάνετε λάθος, καθώς αυτά επηρεάζονται εξαιρετικά σαφώς από το αήττητο X Nike Dunk High από το 2005. Όπως αυτό που βλέπετε; Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για να ανακαλύψετε περισσότερα!

Κατασκευασμένο από μια κατασκευή All-Suede, τα ομαλά πάνελ βουτύρου έρχονται μαζί για μια εξαιρετικά πολυτελή εμφάνιση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Με το “Baroque Brown” που γκρεμίζει τους αστραγάλους, θα ανακαλύψετε επίσης μια περιοχή μαύρου καθώς και μπλε στα πλαϊνά πάνελ καθώς και δάκτυλο για μια γήινη αισθητική που θα λειτουργήσει καλά με οποιοδήποτε είδος σε σχήμα που ρίχνετε σε αυτό.

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888
Το “Laser Orange” χτυπά τη γλώσσα, ενώ το Neon Pink καθώς και οι ανοιχτοί μπλε τόνοι εμφανίζονται επίσης για ένα πολύχρωμο αριστούργημα. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια ασβέστη φιλική προς το περιβάλλον μεσαία σόλα Nike Air, καθώς και για να στρογγυλοποιήσει τα πάντα από ένα ζευγάρι shimmering μεταλλικών swooshes πυροβολούν πέρα ​​από τα πλαϊνά πάνελ, στρογγυλεύοντας από το αιώνιο σχέδιο.

Δεν είναι τίποτα άλλο για το Nike Air Jordan 1 High OG “Bio Hack” αυτή τη στιγμή, ωστόσο η φήμη έχει ότι θα εισαγάγει στις 5 Σεπτεμβρίου! Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το χρώμα, καθώς και στις Associated News, το Air Jordan 1 Vintage High OG “Hyper Royal” έχει μόλις αποκαλυφθεί!

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *