Θα μπορούσε ο Travis Scott X Nike Air Jordan 1 χαμηλά να απελευθερώσει;

Travis Scott x Nike Air Jordan 1 Low
Υπάρχει ένας μεγαλύτερος συνεργάτης στον κόσμο καλύτερα τώρα από τον Travis Scott; Η La Flame το σκοτώνει πρόσφατα με εξαιρετική απελευθέρωση μετά από εξαιρετική απελευθέρωση. Τώρα, ο παίκτης του «Astroworld» μας έχει πειράξει με μια πιο προσεκτική ματιά στο Travis Scott X Nike Air Jordan 1 χαμηλό.

Αυτό το πάνινο πάνινο παπούτσι με υψηλή θερμοκρασία διαθέτει ένα μαύρο, σκοτεινό mocha, κόκκινο πανεπιστήμιο και παλέτα χρωμάτων. Αυτό συνδυάζεται με συμβατικά μοτίβα Scott. Με ένα Cactus jack Insignia που ανακαλύφθηκε στο φτέρνα και κάτω από το swoosh στη μέση πλευρά της κρίσης.

Με ένα premium nubuck που χρησιμοποιείται για τις επικαλύψεις, αυτό αντιμετωπίζεται από εύκαμπτες δερμάτινες επιτυχίες στο πλευρικό swoosh και τα υποστρώματα. Ρυθμίστε για μια έκδοση του φθινοπώρου ’19, αναμένετε ότι αυτό το πάνινο παπούτσι θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά εισαγόμενα του 2019.

Αυτό που πραγματικά θέτει αυτόν τον εκπαιδευτή γυμναστικής είναι το αντίστροφο swoosh που έχει δει στο παρελθόν στο Air Jordan του Scott 1. Το να είναι σε θέση να επαναπροσδιορίσει το φημισμένο λογότυπο της Nike είναι κάτι που μόνο ένας επιλογής λίγοι να κάνουν.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης σχετικά με το Travis Scott X Nike Air Jordan 1 χαμηλό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *