Επεκτείνετε τη συλλογή του πάνινα παπούτσια σας με την Air Jordan 1 χαμηλή “Crimson Tint”

Michael Jordan’s Air Jordan 1 Οι εκπαιδευτές γυμναστικής μπάσκετ έχουν αναμφισβήτητα κατέληξε να είναι μέρος της συλλογής κάθε sneakerhead- είτε είναι το χαμηλό, το μέσο ή το υψηλό- κορυφαία παράδοση. Πρόσφατα, το Beaverton Sportswear τεράστια, καθώς και η μάρκα της Ιορδανίας αποκάλυψαν μια εξαιρετική σειρά ζευγών που διατάχθηκαν για να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες. Ωστόσο, γιατί να περιμένετε όταν μπορείτε ήδη να προσθέσετε την Air Jordan 1 χαμηλή “Crimson Tint” στη συλλογή σας σήμερα;

Αυτή η χαμηλή απόδοση έρχεται τυλιγμένη σε ένα διπλό τόμο που είναι εγγυημένο να μετατρέψει τα κεφάλια οπουδήποτε πηγαίνετε: σούπερ ομαλά δερμάτινα πάνελ σε όλη τη βάση με μαύρα κοσμούν τα καπάκια των ποδιών, τα μάτια, τις γλώσσες, τα τετράγωνα, καθώς και την ανθεκτική εξωτερική σόλα , ενώ ένα χρωματισμό “Crimson Tint” σηματοδοτεί τα κιβώτια δακτύλων, τα λογότυπα swoosh προφίλ, καθώς και τα πίσω τμήματα.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το branding είναι διαθέσιμο στο είδος ενός λογότυπου Jumpman που βρίσκεται στη γλώσσα, καθώς και φυσικά, αυτό το χαμηλό σύνολο της Ιορδανίας δεν θα ήταν συνολικά χωρίς το θέμα του MJ’s Ball-and-Wings κομψά κεντημένο στα τακούνια. Μια πλήρης μέση σόλα αέρα επικαλυμμένη με καθώς και προσφέρει πολλούς στρογγυλούς στρογγυλούς από αυτά τα παπούτσια Air Jordan.

Εάν αυτά έχουν επιτόκιο για εσάς, τότε τα μεγάλα νέα είναι ότι το μέγεθός σας προσφέρεται τώρα στη Nike, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει ένα ζευγάρι σήμερα ενώ μπορείτε ακόμα! Όχι μόνο ότι όμως το τέλος της πώλησης της σεζόν είναι επίσης ζωντανή, οπότε αισθάνεστε εντελώς ελεύθεροι να αναζητήσετε τα πιο πρόσφατα ρούχα για να δείτε τι θα πάει καλά με το JS σας! Ακριβώς εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, θα είμαστε πάντα ο πρώτος που θα ειδοποιήσουμε τις μάζες με τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες της Nike – βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο! Στις Associated News, το Air Jordan 1 Low “Wolf Gray” είναι η ιδανική εναλλακτική λύση Dior!

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *