Το Supreme x The North Face FW20 Faux Fur Collection πέφτει αύριο

Μετά την επανένωση με τον Antihero στο τέλος του περασμένου μήνα, η Supreme έχει πλέον συνεργαστεί με το North Face για το Supreme X The North Face FW20 Faux Fur Collection. Απελευθερώνοντας ως μέρος της πτώσης της πτώσης 1620 της εβδομάδας του 2020, η κάψουλα δίνει μεγάλη έμφαση στα τεμάχια γούνας που έχουν γίνει ειδικά για το αποτύπωμα που βασίζεται στη Νέα Υόρκη.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Το αποκορύφωμα της σειράς πρέπει να είναι το σακάκι Nuptse που είναι γεμάτο με 700 κάτω μόνωση και επένδυση ανεμογεννήτριας. Ζωγραφισμένα σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου, του πράσινου και του κόκκινου, το καθένα καλύπτεται πλήρως σε ψεύτικη γούνα για να κρατήσει το ωραίο και ζεστό σας πάνω από τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες μπροστά. Οι ετικέτες με επωνυμία κάνουν το δρόμο τους προς το δεξί χέρι, τσιμεντοποιώντας την εικονική συνεργασία.

Συνοδεύοντας αυτά τα κομμάτια είναι δύο επιλογές μεταφοράς που περιλαμβάνουν ένα σακίδιο και μια τσάντα μέσης. Το πρώτο είναι κατασκευασμένο από ένα ανθεκτικό 840D βαλλιστικό νάιλον, ενώ το τελευταίο προσφέρει μια απλή κατασκευή φερμουάρ που είναι εύκολο στη χρήση ανεξάρτητα από το πόσα στρώματα έχετε.

Εικόνα μέσω του Ανώτατου
Ξεκινώντας αύριο στις 10 Δεκεμβρίου, το Supreme X The North Face FW20 Faux Fur Collection θα πέσει δύο ημέρες αργότερα στην Ιαπωνία. Ενημερώστε μας ποια κομμάτια θα κάνετε copping, και σε σχετικές ειδήσεις, το Supreme X Nike Air Force 1 “Flax” πέφτει το επόμενο έτος!

Εικόνα μέσω του Ανώτατου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *