Αυτό μπορεί να είναι η πρώτη σας ματιά στην αύξηση Yeezy 350 V2 “Marsh”

Προηγουμένως αόρατο, ωστόσο φημολογείται ως ένα από τα πολυάριθμα στυλ που θα εισαγάγετε το 2020, αυτό μπορεί να είναι η πρώτη σας ματιά στην αύξηση Yeezy 350 V2 ” Ελος”. Η διαρροή εκτέθηκε από το Twitter Account @Dropsyeezy, καθώς δεν ήταν πολύ καιρό πριν οι sneakerheads είχαν τη γνώμη τους. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε μερικές από τις απόψεις καθώς και να ανακαλύψετε πολύ περισσότερα για τα εισερχόμενα στυλ Yeezy 350 από την Kanye καθώς και την Adidas.

Εικόνα μέσω @dropsyeezy
Το Yeezy 350 V2 “Marsh” είναι ένα από τα εννέα φημολογούμενα χρώματα που θα εισαγάγουν το 2020. Η ολοκληρωμένη συλλογή πιστεύεται ότι περιλαμβάνει στυλ που ονομάζεται “Tailgate”, “Earth”, καθώς και “Sage Desert”.

Παρόλο που η Kanye West συνεχίζει να αποκαλύπτει ολοκαίνουργια μοντέλα, όπως το αμφισβητήσιμο Yeezy 380 “Alien”, φαίνεται ότι το εξέχον 350 V2 δεν θα αρχειοθετηθεί σύντομα.

Ακριβώς όπως και τα πολυάριθμα στυλ sellout του τρέχοντος έτους, το Colourway “Marsh” διαθέτει μια διαφανή λωρίδα πλέγματος κατά μήκος του πλευρικού τοιχώματος κατά μήκος της διατήρησης αυτού του ευέλικτου και του μοτίβου. Από αυτή την πρώτη εικόνα, φαίνεται να είναι μια πρακτικά ροζ ή μοβ σκιά που έρχεται σε αντίθεση με μπεζ έκταξη. Αυτό το χοντρό αυξανόμενο σόλα, τώρα ένα άμεσα αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό, φαίνεται να επιλέγει αυτό που φαίνεται σαν χρυσό χρωματιστό.

Όπως και πολλά από την εταιρική σχέση Kanye X Adidas, η Viewpoint είναι εντελώς διαιρεμένη. Ένα άτομο σχολίασε “Είμαι κάπως σκάψιμο”, ωστόσο, πολυάριθμες ήταν σαφώς εντυπωσιασμένοι από ένα ακόμα τόνο χρωματιστό. Άλλοι ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο από τα παντελόνια που είχαν ελεγχθεί!

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα για την αύξηση του Yeezy 350 V2 “Marsh”. Εν τω μεταξύ, ανακαλύψτε πολλά περισσότερα για το επερχόμενο 2020 Yeezys εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *