Η Puma “Collection Unity” γιορτάζει τη δικαιοσύνη καθώς και την ισότητα

αυτή τη σεζόν, η Puma γιορτάζει τη δικαιοσύνη καθώς και την ισότητα με τη συλλογή Puma “Unity Collection”. Ένα φόρο τιμής στο ήθος που ο αθλητισμός φέρνει όλους μαζί, αυτή η τεράστια ποικιλία περιλαμβάνει μια σειρά από περιζήτητες σιλουέτες εκτός από πολλά ρούχα καθώς και αξεσουάρ.

Που αποτελείται από τον μελλοντικό αναβάτη, το RS-X3, το Cali Sport, το Ralph Sampson Lo, το RS-2K, καθώς και την αγάπη, κάθε σχέδιο λειτουργεί σε μια καθαρή λευκή δερμάτινη βάση με πάνελ από σουέτ που διαθέτουν σε όλο το Premium παλμό. Οι πολύχρωμες τόνοι ουράνιου τόξου κάνουν τη μέθοδο τους σε κάθε σιλουέτα ως ένδειξη ότι ο αθλητισμός επανασυνδέει όλα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η “συλλογή Unity” περιλαμβάνει επίσης τα ρούχα επίσης. Αυτά είναι διακοσμημένα με παγκόσμιες σημαίες, ενώ τα τυπωμένα drawcords, καθώς και το μεταλλικό υλικό χρυσού αυξάνουν τα σχέδια.

Εικόνα μέσω Puma

Εικόνα μέσω Puma
Στο πλαίσιο της εκτόξευσης, ο Γερμανός γίγαντας έχει επίσης δεσμευτεί να δωρίσει 100.000 δολάρια στο Ταμείο Αντίδρασης Αλληλεγγύης του U.N. Covid-19, όπου οι δωρεές θα πάνε άμεσα για να υποστηρίξουν την παγκόσμια εργασία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και Ευεξίας για να βοηθήσουν τις χώρες να αποτρέψουν, να ανιχνεύσουν, Απαντήστε στην παρούσα πανδημία.

Η Puma “Collection Unity” προσφέρεται τώρα στο PUMA καθώς και σε άλλους εμπόρους! Ας καταλάβουμε ποια κομμάτια θα επιλέξετε, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Puma Oslo-City OG είναι πίσω καθώς και πολύ καλύτερα από ποτέ!

Εικόνα μέσω Puma

Εικόνα μέσω Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *