Το Grateful Dead X Nike SB Dunk χαμηλές επιφάνειες σε ένα πορτοκαλί χρωματιστό

που συμμορφώνεται με την απελευθέρωση του Ben & Jerry’s X Nike SB Dunk Low τα έργα. Ενώ έχουμε ήδη δει μια φιλική προς το περιβάλλον έκδοση του Grateful Dead X Nike SB Dunk Low, τώρα ρίχνουμε μια ματιά σε ένα πορτοκαλί ζευγάρι, καθώς και εδώ είναι ό, τι καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής.

Συνεργαζόμενοι με τη θρυλική ροκ μπάντα, πιο συγκεκριμένα τους χαρακτήρες Grateful Dead Bears που κατέληξαν να είναι συνώνυμες με την ομάδα από την “Ιστορία του Grateful Dead, Volume One” το άλμπουμ το 1973, το “Orange” βυθίζεται σε όλα πορτοκαλί παλέτα. Με το Buttery Smooth Suede στον αστράγαλο καθώς και στο κιβώτιο των ποδιών, το υπόλοιπο άνω είναι διακοσμημένο σε ένα ασαφές υλικό που μιμείται το δέρμα του.

Ένα οδοντωτό φιλικό προς το περιβάλλον swoosh πυροβολεί κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλαϊνών πλαισίων, ενώ μια τσέπη απόθεμα τέχνασμα είναι κρυμμένη μέσα στη λιπαρά γλώσσα, καθώς και ασφαλισμένο χρησιμοποιώντας ένα φερμουάρ. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα από το branding “Nike” είναι κεντημένο στη φτέρνα, που παρέχεται σε ένα στυλ γραμματοσειράς της δεκαετίας του ’60 που οι οπαδοί της μπάντας θα μπορούν σίγουρα να εκτιμήσουν.

Με το The Grateful Dead X Nike SB Dunk χαμηλά “πορτοκαλί” επιφανειακά, μπορούμε να δηλώσουμε με ασφάλεια ότι τα ζευγάρια που μοιάζουν με τις άλλες τρεις αρκούδες θα είναι επίσης στα έργα. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό το collab, καθώς και σε συναφείς ειδήσεις, 10 παραδοσιακές κολοκύθες Nike Dunk είναι ρετρό το επόμενο έτος!

Εικόνα μέσω solebyjc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *