Πάρτε άγρια ​​με αυτά τα ροζ και λεοπάρδαλα-εκτύπωση παλιά φορτηγά Skool

εάν είστε εξίσου εμπνευσμένοι από τα διάσημους στυλ Scary Spice και Baby Spice, τότε αυτά τα άγρια ​​αρκετά παλιά skool φορτηγά είναι ένας αγώνας που γίνεται στον ουρανό.

Η θρυλική παλιά Silhouette του Vans έχει δοθεί μια σύγχρονη ενημέρωση για τις γυναίκες με ροζ ροζ χρωματισμό, που διαθέτει ένα sidestripe λεοπάρδαλης εκτύπωσης για να προσθέσει μια παύλα στάσης.

Κατασκευασμένο σε καμβά και premium σουέτ, αυτά τα χαριτωμένα κλωτσιά διαθέτουν μια προσαρμοσμένη αίσθηση για τους οπαδούς της μόδας που εκτιμούν ξεχωριστά υποδήματα.

Αυτά τα ελκυστικά λάκτισμα καρφώνει τις κορυφαίες τάσεις της άνοιξης/καλοκαιρινών σε ένα με το μαλακό παστέλ ροζ επάνω και τολμηρό χοντρό λευκό καουτσούκ.

Τα Vans μας δίνουν μερικές μεγάλες ενισχύουν τα κορίτσια με αυτό το όμορφο σε ροζ χρωματισμό που η Regina George θα ήταν σίγουρα ευτυχής να φορέσει την Τετάρτη.

Συμπληρώστε με φρέσκα λευκά κορδόνια και από το σήμα τοίχου σφραγισμένο σε όλη τη φτέρνα, αυτά τα ρετρό πάνινα παπούτσια είναι υποχρεωμένα να κάνουν μια διαχρονική δήλωση στυλ.

Θέλετε να αναδείξετε το εσωτερικό άγριο παιδί σας;

Συνδυάστε τα φουσκωτά σας ροζ και λεοπάρδαλα εκτύπωσης με κομψά μαύρα δερμάτινα γκέτες και μια δήλωση υπερμεγέθη μπλουζάκι για μια ισχυρή περιστασιακή εμφάνιση.

Μπορείτε να πιάσετε αυτά τα μοναδικά παλιά φορτηγά Skool στο κατάστημα τώρα, αποκλειστικά στο JD Sports.

Έχετε κάποια καταπληκτικά νέα; Στείλτε μας email απευθείας στο newsbox@thesolesupplier.co.uk για την ευκαιρία σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *