Οι ουδέτεροι τόνοι διακοσμούν το Nike Dunk Low “Coconut Milk”

Το Nike Dunk είναι ένας σημαντικός ανεμιστήρας ουδέτερων τόνων-που αποδεικνύεται από το ρεύμα των ευέλικτων χρωμάτων των δύο τόνων από την αναβίωση του στη σύγχρονη σκηνή των παπούτσια. Μία από τις τελευταίες παραδόσεις στο ραντάρ μας, με τίτλο The Undefined, είναι ένα ζευγάρι που είναι εγγυημένο ότι είναι μια άμεση πώληση την ημέρα μείωσης.

Το ζευγάρι εισάγει ένα προφίλ χαμηλής κορυφής με ομαλή δερμάτινη κατασκευή, παρέχοντας στον σχεδιασμό vintage μια αίσθηση premium. Οι υπόγειας απολαμβάνουν έναν άσπρο τόνο, κυρίως μιλώντας για τα κουτιά των ποδιών, τα παράθυρα του τριμήνου, καθώς και τα περιλαίμια. Όσο για τους αντίστοιχους, μια πλουσιότερη σκιά κρέμας γεμίζει τα πάνελ που παρέχουν μια υπέροχη αντίστοιχη ισορροπία στο σχέδιο.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Τα λογότυπα SWOOSH στις πλευρικές καθώς και τις μεσαίες πλευρές επιλέγουν μια καθαρότερη σκιά λευκού από τα υπόλοιπα, ενισχύοντας περαιτέρω την παλέτα χρωμάτων. Η μεσαία σόλα πλήρους μήκους καθώς και η ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ, επίσης, συμμετέχουν στο πάρτι, ολοκληρώνοντας ένα ακόμα λαχταριστό dunk χαμηλό. Φυσικά, περιμένετε μια εξαιρετικά ελαφριά αίσθηση με αυτούς τους εκπαιδευτές, εκτός από την άνεση!

Το Nike Dunk Low “Coconut Milk” είναι ένα ζευγάρι που βρίσκεται στην λίστα των σοβαρών συλλεκτών dunk. Προτείνουμε να επιθεωρήσετε πίσω εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες της Nike. Στις συναφείς ειδήσεις, το Nike Dunk Low “Fossil Rose” είναι μια άνοιξη απαραίτητη.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *