Το Sacai x Nike Vaporwaffle έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας

αυτό είναι. Μετά από αυτό που μπορεί να αναφερθεί μόνο ως αιωνιότητα καθώς και μισό, το πολυαναμενόμενο Sacai X Nike Vaporwaffle έχει τελικά μια επαληθευμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Μια συλλογή από πάνινα παπούτσια που έχει καθυστερήσει και πολλές φορές, το τελευταίο και το μεγαλύτερο Swoosh Collab του Chitose Abe δεν πρέπει να χάσετε, οπότε εδώ είναι απολύτως οτιδήποτε απαιτείται να γνωρίζετε.

Φτάνοντας σε τέσσερα χρώματα, όπως το “Villain Red”, το “Tour Yellow”, το “Black”, καθώς και το “Sail”, κάθε ζευγάρι διαθέτει ένα αναπνεύσιμο κτίριο Flyknit που είναι διακοσμημένο με την υπογραφή του ιαπωνικού αποτυπώματος που αποδόθηκε αισθητική. Σε αντίθεση με το off-white του Virgil Abloh, όπου έχει την τάση να απλοποιεί τα πάντα, ο Abe επιλέγει μια πιο βίαιη προσέγγιση που ουσιαστικά διπλασιάζει τα πάντα. Από την πλευρική πλευρά swooshes στα κορδόνια, ακόμη και η μεσαία σόλα έχει γίνει δύο φορές.

Εικόνα μέσω repgod888

Εικόνα μέσω repgod888
Μιλώντας για αυτό, ένα από τα πρωταρχικά σημεία ομιλίας αυτού του Sacai x Nike Collab πρέπει να είναι το ξεφλουδισμένο από το τακούνι που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Αυτό οδηγεί σε μια μέση σόλα βάφλας που έχει ολοκληρωθεί με μια ανθεκτική εξωτερική σόλα από καουτσούκ για πρόσθετη λαβή με κάθε βήμα.

Τώρα για αυτή την σημαντική απελευθέρωση. Εάν απαιτήσετε το Sacai x Nike Vaporwaffle στην περιστροφή σας αυτή τη σεζόν, τότε απαιτείτε να ακούσετε, σύμφωνα με το @py_rates, θα εισαγάγουν στις 6 Νοεμβρίου. Ας καταλάβουμε ποια χρώματα θα πάτε, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή Sacai x Nike Spring Summertime 2021!

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Εικόνα μέσω Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *