Η ανησυχία του Θεού X Nike Holiday 2020 Συλλογή πέφτει αύριο!

Ο ίδιος ο Jerry Lorenzo η ίδια ανησυχία για την ετικέτα του Θεού είναι ένας γνωστός συνεργάτης της Nike μέχρι τώρα, με το δίδυμο να έχει ξεκινήσει πολλαπλά πάνινα παπούτσια καθώς και συνεργατικές κάψουλες τα τελευταία χρόνια. Τώρα συνεργάζονται για άλλη μια φορά για να κάνουν ντεμπούτο την ανησυχία του Θεού X Nike Holiday 2020 συλλογή σε συνεργασία με το NBA.

Ο Lorenzo είναι ένας σημαντικός ανεμιστήρας μπάσκετ που μπορεί να δει σε όλη τη δουλειά του με τη Nike, ωστόσο αυτή η κάψουλα χρησιμοποιεί συγκεκριμένα λειτουργικά ενδύματα μπάσκετ που μπορεί επίσης να φορεθεί απλώς για στυλ. Η συλλογή διαμορφώνεται από τον αστέρι του NBA Frank Jackson, καθώς το αγαπάμε απολύτως. Είναι έτοιμο να πέσει σύντομα, οπότε διαβάστε για μια καλύτερη εμφάνιση!

Φόβος του Θεού x nike προθέρμανση κορυφαίο μαύρο

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Φόβος του Θεού X Nike Light Cream Μπάσκετ μπάσκετ

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Το πακέτο αποτελείται από αρκετές κορυφές σκοποβολής, παίζοντας σορτς καθώς και από το πρόγραμμα ενός σακάκι από την πλευρά του δικαστηρίου. Εμπιστευμένο σε ουδέτερα χρώματα, η ενδυμασία δημιουργείται για να συνδυάσει αβίαστα στην υπάρχουσα ντουλάπα σας ενώ δείχνει την ανησυχία της αισθητικής υπογραφής του Θεού. Nike, NBA καθώς και χαρακτηριστικά επωνυμίας ομίχλης σε όλα τα ρούχα για ένα λεπτό flex.

Εάν σας αρέσει η ανησυχία του Θεού X Nike Holiday 2020 Συλλογή όσο και εμείς, βεβαιωθείτε ότι είστε κλειδωμένοι στην εφαρμογή Nike SNKRS από τις 8 π.μ. στις 19 Νοεμβρίου, καθώς η κάψουλα θα ξεκινήσει αποκλειστικά εκεί και σε περιορισμένο Ποσότητες! Βεβαιωθείτε ότι περιηγηθείτε στο υπόλοιπο του ιστότοπού μας καθώς και ενώ βρίσκεστε εδώ δείτε τα τρέχοντα νέα σχετικά με την επερχόμενη Ιορδανία 1 “Mocha”!

Φόβος του Θεού X Nike Shooting Top

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Φόβος του Θεού x Nike από τα σορτς μπάσκετ noir

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *