Το Foot Locker επενδύει 100 εκατομμύρια δολάρια σε ομάδα κατσίκας

, αυτό ήταν απροσδόκητο. Νωρίτερα σήμερα, το Sneaker Merchant Foot Locker ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια στο Goat Group, τη μητρική εταιρεία μάρκες όπως το Goat και το Flight Club. Αυτό το άνευ προηγουμένου βήμα θα επιτρέψει στον έμπορο με βάση τη Νέα Υόρκη να “φέρει το sneaker και τον πολιτισμό της νεολαίας σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, αυτό σηματοδοτεί τη μεγαλύτερη επένδυση από έναν λιανοπωλητή που εισέρχεται στη δευτεροβάθμια αγορά πάνινων παπουτσιών και είναι επίσης το μεγαλύτερο επενδυτικό ντουλάπι ποδιών που έχουν κάνει μέχρι στιγμής θεωρώντας ότι ήταν καλά καθιερωμένο πριν από τέσσερις δεκαετίες το 1977.

Και οι δύο εταιρείες θα ενταχθούν σε δυνάμεις σε διάφορες πλατφόρμες για να αναπτύξουν “αποκλειστικές νέες εμπειρίες πελατών”. Φυσικά, αυτά τα νέα έρχονται λιγότερο από δύο μήνες μετά την αγορά μόδας Farfetch με έδρα το Λονδίνο, το Farfetch Gottend Gotium για ένα μάτι-πότισμα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Τι πιστεύετε για αυτά τα νέα; Είναι η μεταπώληση του μέλλοντος της βιομηχανίας παπουτσιών; Η αγορά κατευθύνεται προς την ιδανική κατεύθυνση; Να είστε βέβαιος να μας ενημερώσετε για το @ThesolesPplier στο Twitter και φροντίστε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPORY για δωρεάν ιδανικό τώρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *