Το Bait x Reebok x Toy Story Instapump Fury OG “Στρατός άνδρες” μας έχει αισθανθεί νοσταλγική!

Το δόλωμα x Reebok x Toy Story Instapump Fury OG “Στρατός” είναι ο πιο πρόσφατος σχεδιασμός που θα κυκλοφορήσει ως μέρος της θρυλικής τρισδιάστατης συνεργασίας, καθώς και μας έκανε να αισθανόμαστε πολύ πιο νοσταλγικά από ποτέ! Την περασμένη εβδομάδα είδε το τρίο να εισαγάγει μια ακόμη μανία instampump που επηρεάζεται από το buzz του Toy Story καθώς και από τον Woody, ωστόσο αυτή τη φορά γύρω από το σεβασμό καταβάλλεται στους προτιμώμενους μικροσκοπικούς στρατιώτες του καθενός!

Εικόνα μέσω δόλωμα
Το Instapump Fury OG που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1994, μόλις ένα χρόνο πριν από την ιστορία του παιχνιδιού έλαβε τις οθόνες μας από κανένα άλλο από το Pixar! Είναι επειδή κατέληξε να είναι ένας λατρευτικός δρομέας της δεκαετίας του ’90, οπότε ήταν λογικό να το χρησιμοποιήσουμε ως κενό καμβά για αυτή τη συνεργασία. Εμπιστευμένο στο στρατό-πράσινο, το ζευγάρι έρχεται συνολικά σε ειδική συσκευασία που μοιάζει με ακριβώς πώς τα ίδια τα παιχνίδια θα έρθουν συσκευασμένα!

Τα διαφημιστικά πλάνα δείχνουν πραγματικά την αληθινή νοσταλγική αξία αυτών των αθλημάτων, καθώς και χωρίς κίνδυνο να δηλώσουν ότι εδώ στο μοναδικό πάροχο τους αγαπάμε απολύτως! Είτε σχεδιάζετε να τα κάνετε αυτά είτε απλά να τα έχετε ως κομμάτι συλλέκτη, δεν υπάρχει καμία απόρριψη ότι είναι ένα ζεστό ζευγάρι.

Εικόνα μέσω δόλωμα
Εάν θέλετε να πάρετε τα χέρια σας σε ένα ζευγάρι του Bait X Reebok X Toy Story Instapump Fury OG “Στρατιωτικός άντρας”, είναι έτοιμοι να απελευθερωθούν σε απίστευτα περιορισμένους αριθμούς μέσω ενός στο διαδίκτυο, με τα ζευγάρια που παρέχονται επίσης Σε εκείνους που αντιμετώπισαν το buzz καθώς και το Woody Edition, στην αγορά για να αφήσουν τους συλλέκτες συνολικά το σετ! Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα νέα υποδήματα, καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε τα 15 καλύτερα παπούτσια υπερηφάνειας όλων των εποχών!

Εικόνα μέσω δόλωμα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *