Η συλλογή SummerTime 2021 Pleasures είναι μια θερμή νίκη κατάστασης

που συμμορφώνεται με την απελευθέρωση του σούπερ σταρ του Adidas “Black” του περασμένου μήνα, η μάρκα με βάση το Λος Άντζελ εμπνευσμένα αγαθά. Διαμορφωμένο από τα δημιουργικά, όπως το La Surfer Chad Greenberg, ο γραφικός σχεδιαστής Jacob Geezer, ο DJ Healthy Drummer καθώς και ο εικονογράφος Wyatt Knowles, αυτή η συλλογή προβάλλει μια αφθονία ισχυρών και ζωντανών προσφορών που είναι έτοιμες να πάρουν το καλοκαίρι μας στο επόμενο επίπεδο.

Η πλήρης συλλογή διαθέτει τόσο κομμάτια ανδρών όσο και γυναικών που αποτελούνται από μια σειρά θεμελιωδών στοιχείων ντουλάπας, όπως τα αντίστοιχα σακάκια των εργαζομένων καθώς και παντελόνια, μια σειρά από γραφικά μπλουζάκια, πουκάμισα κολάρο, ιδρώτα καθώς και hoodies. Στην κορυφή αυτά τα κομμάτια, μια αφθονία πολύχρωμων στυλ, καθώς και γραφικά έχουν εμφανιστεί με το λογότυπο των υπογραφών απολαύσεων που εμφανίζονται τακτική.

Εικόνα μέσω απολαύσεων
Τα κομμάτια standout από τη συλλογή περιλαμβάνουν το σακάκι εργασίας με κηλίδες καθώς και παντελόνια που εμφανίζονται σε μια καμένη πορτοκαλί απόχρωση, ένα πουκάμισο ποπ κολάρο που χαρακτηρίζει τόσο την καρδιά όσο και τα floral μοτίβα, ένα αντίστοιχο hoodie στυλ ουράνιου τόξου καθώς και παντελόνια. Επιλογή μπλουζών Tie-Dye.

Εικόνα μέσω απολαύσεων
Η συλλογή προσφέρεται τώρα στην ιστοσελίδα Pleasures καθώς και να επιλέξετε τους λιανοπωλητές, οπότε μην χάσετε, καθώς και αστυνομικό, ενώ μπορείτε ακόμα. Σε άλλες ειδήσεις, το Stussy X Cactus Plant Flea Market ενώνουν τις δυνάμεις τους όταν για άλλη μια φορά για μια καλοκαιρινή κάψουλα.

Εικόνα μέσω απολαύσεων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *