Το Air Jordan 4 ‘What the’ συνδυάζει τέσσερις διάσημους χρωματισμούς OG

Πάντα θεωρώντας ότι ήταν πολύ για πρώτη φορά διαρρεύσει τον Μάρτιο, έχουμε λαχταρούσε για την απελευθέρωση του Air Jordan 4 ‘What the’. Γιορτάζοντας τριάντα χρόνια, θεωρώντας ότι η Nike έκανε ντεμπούτο σε μία από τις πιο διάσημες σιλουέτες Jumpman στην ιστορία, αυτά είναι μια εγγυημένη ανάγκη για αστυνομικό – δεν ζήτησαν ανησυχίες!

Συνδυάζοντας τέσσερις από τους πιο διάσημους χρωματισμούς AJ4 σε ένα, το «τι είναι το« Mish Mash μεταξύ του «λευκού τσιμέντου», του «στρατιωτικού μπλε», της «πυρκαγιάς», καθώς και φυσικά του «μαύρου τσιμέντου» . Διαθέτοντας μια ακατάλληλη εμφάνιση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια, το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό δέρματος καθώς και πλέγμα. Γιγαντιαία λογότυπα jumpman Χάρη στις γλώσσες, ενώ το OG “Nike Air”? Το σήμα επιστρέφει στη φτέρνα, επιστρέφοντας στο πρωτότυπο του 1989.

Εικόνα μέσω του Sneaker Bar Detroit
Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το Air Jordan 4 ‘What the’, ωστόσο σύμφωνα με τις φήμες, αναμένεται ότι αυτά τα υψηλά ζεστά υβρίδια θα μειωθούν στις 23 Νοεμβρίου! Θα καλύψετε ένα ζευγάρι; Να είστε βέβαιος να μας ενημερώσετε, καθώς και να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα τρέχοντα και τα μεγαλύτερα νέα του sneaker!

Εικόνα μέσω του Sneaker Bar Detroit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *