Εδώ είναι η τελευταία σας ευκαιρία να μπείτε στο Nike Air Max 2090 “Triple White” για £ 57!

Όπως λέει η παλιά παροιμία, όλα τα καλά πράγματα πρέπει να έρθουν και να τελειώσουν. Μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες πωλήσεις της χρονιάς, η Μαύρη Παρασκευή της Nike και η προώθηση του Σαββατοκύριακου στον κυβερνοχώρο ήταν δύσκολο να νικήσει. Με μόνο λίγες ώρες, όμως, σας δίνουμε μια τελική υπενθύμιση για να μπείτε στο Ultra Clean Nike Air Max 2090 “Triple White” για μόλις £ 57 με τον κωδικό SHINE2020 στο Nike UK!

£ 130.00 £ 57.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Είτε πρόκειται να πετάξετε αυτά τα κατ ‘ευθείαν από το κουτί είτε το απόθεμα μέχρι τους καλοκαιρινούς μήνες εξαρτάται από εσάς, αλλά ένα πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι το “Triple White” δεν θα είναι ποτέ αυτό το φτηνό. Μια φουτουριστική ανάληψη του εικονικού Air Max 90, είναι κατασκευασμένο από πίνακες ημι-μεταβατικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων για μια ματιά που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια. Οι δερμάτινες πινελιές κάνουν το δρόμο τους στα πλευρικά και μέσια πλευρικά πάνελ για μια εξαιρετικά premium εμφάνιση, ενώ οι καρτέλες έλξης στη γλώσσα και το τακούνι προσθέτουν μια αίσθηση χρησιμότητας στην avant-garde αισθητική.

Μεταβάλλοντας την εστίασή σας κάτω κάτω, θα βρείτε μια ενδιάμεση σόλα Nike Air που εμπνέεται από το AM90 που παίρνει άνεση και μαξιλάρι στο επόμενο επίπεδο. Αυτό έρχεται πλήρες με μια φούσκα εκθέσεων που συγχωνεύει τέλεια το κλασικό με το σύγχρονο.

£ 130.00 £ 57.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Διατίθεται τώρα για μόλις £ 57 με τον κωδικό SHINE2020, COP το Nike Air Max 2090 “Triple White” τώρα πριν είναι πολύ αργά! Ενημερώστε μας αν καταφέρατε να εξασφαλίσετε ένα ζευγάρι, και σε σχετικές ειδήσεις, το Nike Air Force 1 NDSTRKT δίνει ένα κλασικό A Rugged Reworks!

£ 130.00 £ 57.00int’l αποστολή

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *