Το Classic συναντά το σύγχρονο με το Nike Overbreak

, παρόλο που η ISPA υπερβολική αντίδραση είναι μόλις ένα μήνα, φαίνεται ότι πρόκειται να κάνει κάποια κύματα με την επερχόμενη Nike Overbreak. Συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το σύγχρονο, αυτή η υβριδική σιλουέτα παίρνει το περίφημο παπούτσι που όλοι γνωρίζουμε καθώς και αγάπη.

Με το Buttery Smooth Tan Suede Uppers καθώς και με τους “αστερίες” κατά μήκος της φτέρνας καθώς και το Swoosh, το Overbreak εκπέμπει μερικές σοβαρές δονήσεις “Mars Yard”. Τα παχιά κορδόνια σχοινιών δίνουν στο παπούτσι μια σκληρή καθώς και ανθεκτική αισθητική, ενώ η ορατή ραφή σε όλο το επίπεδο έχει ως αποτέλεσμα ένα στυλ DIY-esque που είναι όλη η οργή αυτές τις μέρες.

ψευδής

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για αυτό το παπούτσι της Nike χωρίς να αναφέρετε την παράξενη χοντρή μεσαία σόλα. Κατασκευασμένο από αφρό αντιδράσεων, χρησιμοποιεί δεδομένα που λαμβάνονται από γεωμετρίες προηγούμενων σιλουέτων αντιδράσεων, όπως η πτυχή αντιδράσεων 87, καθώς και οι λεπτές μερρές τους στη φυσική κίνηση του ποδιού. Όχι μόνο οι χρήστες της προσφοράς με μια τρελή άνεση, το χύμα καθώς και το βάρος έχει επίσης ελαχιστοποιηθεί δραστικά επίσης.

Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για το Nike Overbreak αυτή τη στιγμή, αν και φήμη έχει ότι θα εμφανιστούν στο τέλος του τρέχοντος έτους. Ενημερώστε μας για τη γνώμη σας για το πιο τρέχοντα υβριδικό θερμικό υβριδικό της μάρκας Beaverton, καθώς και, ενώ βρίσκεστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε την πρώτη σας ματιά στο μυστικό X Nike ISPA υπερβολικά αντιδράστε!

Εικόνα μέσω της EarlyGvng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *