Ένα πακέτο Nike Air Force 1s μόλις εισήχθη νωρίς στους απογόνους

επανεξέτασε χίλιες φορές, θα περιμένατε οποιοδήποτε είδος νέων χρωμάτων της Πολεμικής Αεροπορίας 1 για να είναι απλώς μια ανανέωση των OGS. Ωστόσο, εκπληκτικά, η Nike συνεχίζει να αποκαλύπτει στυλ που είναι εντελώς μοναδικά. Πάρτε για παράδειγμα, η Nike Air Force 1 07 Light Cream, η οποία εμφανίστηκε μαζί με το πολύ πιο πολύχρωμο «διάχυτο μπλε».

Αυτό το Tonal Pack φαίνεται να είναι ένα ακόμα sellout για το φημισμένο εύρος. Ευτυχώς, μπορείτε τώρα να πάρετε ένα ζευγάρι νωρίς χάρη σε ένα απρόβλεπτο εισαγόμενο μέσω των απογόνων.

Ένα δερμάτινο swoosh, σκληρό καμβά καμβά, καθώς και μια μεσαία σόλα που ταιριάζει με την κρέμα. Κάθε λεπτομέρεια σε αυτήν την Πολεμική Αεροπορία 1 είναι αβίαστα κομψή. Με λεπτές παραλλαγές σε μια κρέμα χρώματος, πρόκειται για μια ευέλικτη επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες!

Προτιμάτε κάτι λίγο πιο εντυπωσιακό; Η Πολεμική Αεροπορία 1 07 διάχυτη μπλε παίρνει το ίδιο ακριβώς στυλ, ωστόσο χρησιμοποιεί μια βαθιά σκιά του μπλε. Ακριβώς όπως το Cream Colourway, είναι αυτές οι επιτυχίες premium που εμφανίζουν την εμφάνιση ωραία. Η δερμάτινη επένδυση χρησιμοποιείται για το surround δαντέλας, ενώ το Suede χτυπά το swoosh.

Αυτός είναι ένας από τους πρώτους που παρουσιάζεται αυτή την εβδομάδα που δημοσιεύθηκε πολύ πρώτα από το @Thesolerestocks! Μην μην θυμάστε να ενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις!

Nike Air Force 1 07 Φως κρέμα
Ζήστε στο Offspring

Σύνδεσμος & gt; https://t.co/x3vdnmendm pic.twitter.com/arxvepqz9q

– Το μοναδικό Restocks (@thesolerestocks) 26 Ιουλίου 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *