Η συλλογή Nike Air Max ‘Throwback Future’ μόλις εισήγαγε από το πουθενά

Nike μόλις εισήγαγε την έντονα αναμενόμενη συλλογή «Future Throwback» από το πουθενά! Μια ποικιλία από πάνινα παπούτσια που έπιαζαν τη δημιουργικότητα των sneakerheads everhwhere, όταν πρώτα διαρρεύσει στα τέλη του 2018, κάθε παπούτσι προσφέρεται στον αστυνομικό καλύτερο τώρα!

Που περιλαμβάνει τα παραδοσιακά πάνινα παπούτσια Air Max όπως το Air Max 95, Air Max 97, καθώς και το Air Max Deluxe, το Swoosh έχει προσθέσει επίσης μερικά νεότερα σχέδια στο μίγμα, όπως το Air VaporMax, το Air Max 270, Φυσικά, το ολοκαίνουργιο Air Max 720 που κυκλοφόρησε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.

Βυθισμένο σε μυστικές μαύρες παλέτες, κάθε σιλουέτα (μπαρ) τονίζεται από μοβ ιριδίζοντα υλικά σε κάθε άνω. Χρησιμοποιώντας ένα πλήθος τεχνικών υλικών, το πακέτο έγινε για να γυρίσει τα κεφάλια. Τούτου λεχθέντος, το Air Max 720 πηγαίνει για μια εξαιρετικά διαφορετική αισθητική, με λαμπερά φιλικά προς το περιβάλλον επιτυχίες που του παρέχουν μια απίστευτα οργανική εμφάνιση.

Διατίθεται καλύτερα τώρα στο Nike UK, η συλλογή Nike Air Max ‘Throwback Future’ προσφέρεται μόνο για μέλη, οπότε φροντίστε να ενδείξετε πριν αγοράσετε! Ας καταλάβουμε ποια ζεύγη θα συμβάλλετε στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε την πλήρη σειρά πάνινων παπουτσιών της Nike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *