Θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την αγορά ψύλλων Cactus Plant X Nike Air Force 1

με τη βοήθεια του Joe La Puma
Το Cactus Plant Flea Market X Nike Air Force 1 είναι ένα από τα πιο ελκυστικά UPS της χρονιάς. Εξυπηρέτησε ως το τρίτο swoosh collab για να βρει από τη Cynthia Lu, αναπτύσσεται στην παραδοσιακή σιλουέτα AF1, ωστόσο, το εμπνέει με τον αέρα πολύ πιο uptempo λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα μια ειδική αντιπαράθεση των στυλ που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Ενώ δεν είναι τίποτα άλλο που δεν γίνεται κατανοητό το πιο πρόσφατο έργο του CPFM, ο Joe La Puma του Complex πήρε στο Instagram για να αποκαλύψει το δικό του προσωπικό ζευγάρι, υπονοώντας ότι οι sneakerheads θα μπορούν να τα προσαρμόσουν με την πλατφόρμα Nike από εσάς.

Στο παρελθόν, έχουμε δει το ζευγάρι του ASAP Bari που ήταν έτοιμο με “αέρα”. καθώς και “Flea”, εκτός από τον Travis Scott που ήταν διακοσμημένο “ηλιοφάνεια”. καθώς και “αέρα” ·. Είναι χωρίς κίνδυνο να υποθέσουμε ότι θα μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία βασικών χρωμάτων, σε μια επιλογή λίγων λέξεων, καθώς και ένα αντίθετο περίγραμμα που σίγουρα θα κάνει τα παπούτσια σας να ποπ.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι πολύ κατανοητό για το Cactus Place Flea Market X Nike Air Force 1, ωστόσο θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους μόλις περισσότερες πληροφορίες κυκλοφορίας! Μπορεί να είναι αυτό το καλύτερο colab του duo μέχρι σήμερα; Ας καταλάβουμε τι είναι στο μυαλό σας!

Εικόνα μέσω του Joe La Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *