Ένα άλλο ACG-εμπνευσμένο Nike SB Dunk Low είναι στα έργα

αν ήσασταν οπαδός της “ACG Caldera” καθώς και του “ACG Terra” τότε θα σας αρέσει αυτό, ως τρίτο ACG- Το εμπνευσμένο Nike SB Dunk Low είναι στα έργα. Αποτελώντας φόρο τιμής σε ένα από τα χρωματιστά OG, ας πάρουμε την πρώτη μας να δούμε ποτέ το χρωματισμό που δεν έχει δει ποτέ!

Κατασκευασμένο από μια κατασκευή All-Suede, αυτό το dunk χαμηλά έργα πάνω από μια μυστική μαύρη βάση, ενώ ισχυρά πάνελ ματζέντα τυλίγονται γύρω από το τακούνι, το σύστημα κορδονιών, καθώς και το toebox. Ένα μπεζ swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλαϊνά πάνελ, ενώ η φτέρνα είναι εξαιρετικά κεντημένη με την επωνυμία “Nike” σε μια ζωντανή πορτοκαλί απόχρωση.

Φυσικά, δεν θα ήταν ένα νεύμα για το Beaverton Brand All Line Gear Gear χωρίς ένα speckled zoom air midsole κάτω από τα πόδια. Μια λειτουργία στυλ που παίζει μια αρκετά σημαντική λειτουργία σε όλες τις σταγόνες ACG, στη συνέχεια είναι επενδεδυμένη με μια μαύρη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Αναμένεται να εμφανιστεί κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο, το Nike SB dunk χαμηλό “ACG Terra Magenta” είναι βέβαιο ότι θα φτιάξει την περιστροφή του φθινοπώρου σας. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε αυτά στη συλλογή σας, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε την πρώτη σας ματιά στο Nike SB Dunk Low “Laser Blue”!

Εικόνα μέσω pvasneakers
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *