Καλύτερη εμφάνιση ακόμα στο Nike Air Max 1 ‘Center Pompidou By Day/By Night’

Όταν ο Tinker Hatfield κοίταξε για πρώτη φορά στο κεντρικό Πομπιδού στο Παρίσι, πιθανότατα δεν γνώριζε ότι αυτό το κτίριο θα εμπνεύσει ένα από τα περισσότερα Σημαντικά πάνινα παπούτσια όλων των εποχών. Αλλά αυτή η εσωτερική αρχιτεκτονική άφησε σαφώς μια διαρκή εντύπωση. Ο Tinker θα αναφερόταν αργότερα στο Pompidou ως τη μεγάλη έμπνευση πίσω από το σχεδιασμό του Air Max 1.

Αυτό ήταν το πρώτο πάνινο παπούτσι για να παρουσιάσει μια ορατή μονάδα αέρα. Ακριβώς όπως αυτό το δραματικό κτίριο στην πρωτεύουσα του Παρισιού, ένα χαρακτηριστικό συνήθως κρυμμένο τέθηκε στο προσκήνιο. Πάνω από τρεις δεκαετίες αργότερα και αυτή η τεχνολογία εξακολουθεί να θεωρείται η πιο εικονική σε πάνινα παπούτσια.

Δεδομένης της ιστορίας πίσω από το σχεδιασμό, ένα επερχόμενο πακέτο για να γιορτάσει αυτό το κτίριο πρόκειται να είναι ένα όνειρο συλλέκτη. Το Air Max 1 ‘Center Pompidou “ξεκινά αυτό το Σεπτέμβριο.

Αυτό το φόρο τιμής φτάνει σε δύο στυλ γνωστά ως “την ημέρα”. και “τη νύχτα”. Ο πρώτος αντιπροσωπεύει τις πολύχρωμες σωληνώσεις του κεντρικού Πομιδού που έβαλε όλα τα μηχανικά συστήματα του κτιρίου που εμφανίζεται. Προκάλεσε την οργή όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά για να πάει ενάντια σε όλους τους καθιερωμένους κανόνες της αρχιτεκτονικής.

Ένα ζωντανό μείγμα «πανεπιστημίου κόκκινου» και «βασιλικού μπλε» αντιπαραβάλλει με μια κυρίαρχη σκιά λευκού βάσης. Η εμφάνιση είναι πολύ πιο υποτονική για τη “νύχτα”. Παράδοση χάρη σε ένα θέμα γκρίζας κλίμακας. Και τα δύο ζεύγη περιλαμβάνουν ένα ειδικό λογότυπο με 3 P για το Παρίσι, το Pompidou και τους σωλήνες.

Η συλλογή Air Max 1 ‘Center Pompidou ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου και το απόθεμα θεωρείται ότι είναι περιορισμένο. Μείνετε κολλημένοι στο @ThesolesUpplier για περισσότερες ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σχετικά με την πορεία μέχρι να ξεκινήσετε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *