Θα μπορούσε αυτή να είναι η Dragon Ball Z x Adidas Orignals NMD ανθρώπινη φυλή;

Στο τέλος του περασμένου έτους αποκαλύφθηκε από την Yeezy Mafia ότι μια συνεργασία μεταξύ των πρωτότυπων adidas και του πολύ αγαπημένου ιαπωνικού anime Dragon Ball Z ήταν στα έργα. Σχεδόν τίποτα άλλο δεν αποκαλύφθηκε για την εταιρική σχέση, εκτός από το γεγονός ότι το πακέτο θα αποτελείται από επτά πάνινα παπούτσια, και θα πέσει στο τέλος του έτους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ περισσότερο για να δούμε τα εν λόγω πάνινα παπούτσια. Νωρίτερα σήμερα, οι εικόνες του Prophere ‘Cell’ και του Yung-1 ‘Frieza’ εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο και από την εμφάνιση του, αυτή η ανθρώπινη φυλή NMD θα είναι μέρος του πολυαναμενόμενου πακέτου.

Ζωγραφισμένα παντού σε μια πορτοκαλί σκιά που εμπνέεται από μπάλα δράκων, τα κεντημένα αστέρια κοσμούν το κουτί των δακτύλων αυτών των ανθρώπινων φυλών. Αντίθετα μαύρα κορδόνια τυλίγονται γύρω από το πάνινο παπούτσι και ένα ζευγάρι συμπληρωματικών βύσματος EVA πλαισιώνουν τις πλευρές της μέσης σόλας πλήρους μήκους. Για να ολοκληρώσει το σχέδιο, το Dragon Ball Z X X Adidas Originals Co-Branding εμφανίζεται στην εσωτερική σόλα.

Παρόλο που δεν είμαστε απολύτως σίγουροι για το αν αυτά είναι 100% νόμιμα, θα μπορούσε να υπονοήσει τι θα ακολουθήσει για το Dragon Ball Z X X Adidas Originals συνεργασία που έρχεται αργότερα φέτος. Τι πιστεύετε για αυτές τις ανθρώπινες φυλές NMD; Είναι ένας αστυνομικός; Ενημερώστε μας τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Έχετε κάποια καταπληκτικά νέα; Στείλτε μας email απευθείας στο newsbox@thesolesupplier.co.uk για την ευκαιρία σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *