Η Adidas Originals αποκαλύπτει επίσημα την εταιρική σχέση του BAPE X Community Sneaker

που συμμορφώνεται με μια σειρά από διαρροές καθώς και teasers, η Adidas Originals αποκάλυψε επισήμως τη συνεργασία του BAPE X Community Sneaker, καθώς και την παράξενη πυρκαγιά. Αποτελώντας από δύο πάνινα παπούτσια, αυτό θα πρέπει να έχει μια περιοχή στη συλλογή σας!

Το πρώτο πάνινο παπούτσι αναπτύσσεται στα Adidas Originals NMD TS1. Ονομάστηκε το ‘NHBAPE NMD stlt’, διαθέτει ένα επάνω άνω μέρος για ένα ευέλικτο σχήμα, καθώς και ζωγραφισμένο σε ένα εντυπωσιακό μαύρο καθώς και γκρίζο χρώμα. Κάνοντας κάθε τύπο παραδοσιακού συστήματος κορδονιών, αυτά τα πάνινα παπούτσια αγκαλιάζουν μια τεχνική κλειδώματος καλωδίου που συνήθως ανακαλύπτετε σε σακίδια καθώς και σε παλτά. Ένα ισχυρό κίτρινο θέμα αστραπής πυροβολεί τις πλευρικές καθώς και τις μεσαίες πλευρές, καθώς και κάτω κάτω, ένα πλήρες μήκος βελτιώνει την μεσαία σόλα είναι παρούσα για επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα.

Το δεύτερο πάνινο παπούτσι, από την άλλη πλευρά, βασίζεται στο Adidas Originalsâ pod-S3.1. Ονομάστηκε το ‘NHBAPE’, το παπούτσι είναι βυθισμένο σε μια μονοχρωματική παλέτα χρωμάτων. Η υπογραφή του Bape 1st Camo χαρακτηριστικά σε όλη την έκταση, με το κρανίο της γειτονιάς καθώς και τα crossbones αναμειγνύονται.

Η κοινότητα BAPE X Adidas Originals NMD TS1 ‘NHBAPE NMD STLT’ θα κυκλοφορήσει σε εμπόρους BAPE καθώς και Hoods HK στις 2 Ιανουαρίου. Το BAPE X Community X Adidas Originals POD-S3.1 ‘NHBAPE’ θα μειωθεί στη συνέχεια πριν από το τέλος του Ιανουαρίου. Μείνετε συντονισμένοι για ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για το τελευταίο.

Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτήν την τρισδιάστατη συνεργασία στα σχόλια παρακάτω! Εάν πιστεύετε ότι καλύπτετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ρεύμα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *