Τα πιο δημοφιλή Air Jordan 1 που είναι κάπως διαθέσιμα!

Όταν πιστεύετε για τα πιο διάσημα πάνινα παπούτσια στην ιστορία, οι δυνατότητες είναι, το Air Jordan 1 θα έρθει στο μυαλό. Παράγεται για τον αξιότιμο παίκτη μπάσκετ Michael Jordan από τον θρυλικό σχεδιαστή πάνινα παπούτσια Peter Moore το 1985, το AJ1 έχει πάει με αμέτρητα καθήκοντα βαφής τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, ωστόσο ένα πράγμα που ποτέ δεν άλλαξε είναι το διάσημο σχέδιο.

Διαθέτοντας μια σιλουέτα μεσαίας κοπής για τη βέλτιστη υποστήριξη του αστραγάλου, μια τεράστια swoosh πυροβολεί στις πλευρικές και μεσαίες πλευρές, ενώ το jumpman branding κάνει την ύπαρξή του κατανοητή στη γλώσσα. Με όλα αυτά που είπαν, εδώ είναι τα δέκα πιο δημοφιλή Air Jordan 1s που προσφέρονται κατά κάποιο τρόπο στο Footasylum!

Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’

Η Air Jordan 1 ‘Crimson Tint’ είναι, τα χέρια κάτω, ένα από τα πιο δημοφιλή AJ1s του έτους. Λαμβάνοντας το μπλοκάρισμα σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, τα ανοιχτά ροζ πάνελ σουέτ αντιπαραβάλλονται σε μια λευκή δερμάτινη βάση, ενώ ένα επιπλέον ποπ χρώμα εγχέεται μέσω «υπερ -ροζ» στα κορδόνια καθώς και σε εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

Air Jordan 1 ‘Gym Red’

Εάν προσπαθείτε να βρείτε ένα φλογερό παπούτσι Hot Jumpman για να προσθέσετε στη συλλογή σας, μην κοιτάξετε επιπλέον από το Air Jordan 1 ‘Gym Red’. Αποδίδοντας φόρο τιμής στη διάσημη υπογραφή του Σικάγου κόκκινο, λευκό, καθώς και μαύρη παλέτα, θα γυρίσετε τα κεφάλια οπουδήποτε επιλέγετε αυτά τα AJ1s.

Air Jordan 1 ‘Yellow Toe’

Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα στον αστυνομικό το Ultra Rare Shinedown X Air Jordan 1 ‘Petal Pres Earch’, τότε το Air Jordan 1 ‘Yellow Toe’ είναι απολύτως το επόμενο καλύτερο πράγμα. Ειδικά για το Footasylum, το αιώνιο μαύρο και το κίτρινο χρώμα combo λειτουργεί τέλεια.

Air Jordan 1 ‘White’

Το καλύτερο παπούτσι μάρκας Jordan για να ροκ αυτό το καλοκαίρι, το Air Jordan 1 ‘White’ είναι στην πραγματικότητα τόσο καθαρό όσο παίρνει. Κατασκευασμένο από μια σειρά από δερμάτινα πάνελ, οι ομαλές δερμάτινες προθέσεις κάνουν τη μέθοδο τους στο swoosh καθώς και τη γλώσσα για την υφή αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσει.

Air Jordan 1 ‘Black’

Ενώ το Air Jordan 1 ‘Black’ μπορεί να μοιάζει με οποιοδήποτε είδος παλιού AJ1, είναι μακριά από αυτό. Βαμμένο σε μια εξαιρετικά καθαρή μονοχρωματική παλέτα, η γλώσσα αναφέρει την εικονική “της Michael Jordan” “Mathed Demeled the Game” TV Industrial από το 2008 που θα παραμείνει στο μυαλό μας για πάντα.

Air Jordan 1 ‘Obsidian’

Δεν θέλετε να χάσετε τον Air Jordan 1 ‘Obsidian’. Ένα μελλοντικό εικονίδιο στην κατασκευή, η «μεταλλική χρυσή» προβάλλει καθ ‘όλη τη διάρκεια για μια παραδοσιακή ικανοποιεί τη σύγχρονη ατμόσφαιρα. Ένα απόλυτο αριστούργημα, απαιτείτε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας ιδανικό τώρα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *