Κοιτάξτε την πρώτη ματιά στην Ένωση La X Air Jordan 4 SP “Off Noir”

Φήμες για μια ένωση La X Air Jordan 4 SP Partnership έχουν κάνει τους γύρους τους επειδή το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και επειδή τότε δεν είχαμε τίποτα Ωστόσο, οι διαρροές καθώς και τα teasers, μέχρι τώρα είναι. Για πρώτη φορά, φτάνουμε κοντά με το πραγματικό παπούτσι, καθώς και προκάλεσε μάλλον μια αναταραχή ανάμεσα σε sneakerheads παντού.

Εικόνα μέσω upcycle.sneaks
Εικόνες ευγενική προσφορά του πάνινα sneaker @upcycle.sneaks, το “off noir” διαθέτει ένα premium suede καθώς και ταιριάζει μαζί με την κατασκευή με ραφές αντίθεσης που τρέχει σε όλη. Με το ίδιο ακριβώς χρώμα που μπλοκάρει την αισθητική με την Air Jordan 1 του Ula από το 2018, θα ανακαλύψετε επίσης ημι-μεταφρασμένες απόψεις καουτσούκ επίσης, τύπος όπως το off-White X Air Jordan 4 “Sail” που έπεσε τελικά το Σαββατοκύριακο.

Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε μια άσπρη μεσαία σόλα αέρα για μια φρικτή ατμόσφαιρα, καθώς και ένα ειδικό συν-επωνυμία Hangtag μπορεί επίσης να ανακαλυφθεί να κοσμούν τα κορυφαία βλέφαρα. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, ένα μεγάλο σήμα “Nike Air” χτυπά τη φτέρνα, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Εικόνα μέσω upcycle.sneaks
Πτώση μαζί με μια παραλλαγή “Guava Ice” που είναι ιδιαίτερη για την Ένωση, η Ένωση La X Nike Air Jordan 4 SP “Off Noir” αναμένεται να μειωθεί στις 25 Αυγούστου με μια ετικέτα κόστους περίπου £ 210 ας καταλάβουμε τι πιστεύετε από αυτό αμφισβητήσιμη κρίση, καθώς και σε συσχετισμένες ειδήσεις, το off-λευκό X Air Jordan 4 “Bred” πέφτει αργότερα φέτος!

Εικόνα μέσω upcycle.sneaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *