Το Yeezy βελτιώνει το 350 V2 “Zebra” παίρνει ένα restock αυτό το μήνα

όταν το πιο ειδικό Yeezy έκανε, το Yeezy βελτιώνει το 350 V2 “Zebra” είναι τώρα το πιο αποκατασταμένο Kanye West Colourway ποτέ. Ένα παπούτσι που πρώτα έπληξε τα ράφια πίσω το 2017, στην πραγματικότητα προσφέρθηκε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη. Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, κάνει ακόμα μια ακόμη επιστροφή, καθώς και ειλικρινά, δεν είναι καν τρελοί.

Διαθέτοντας ένα καθαρό άσπρο άνω άνω μέρος για μια κάλτσα που μοιάζει με κάλτσα, ολόκληρο το παπούτσι είναι τυλιγμένο σε μαύρες λωρίδες “Zebra”, γι ‘αυτό το όνομα. Το κείμενο “Sply -350” με κόκκινο χρώμα εκτυπώνεται σε όλα τα πλαϊνά πάνελ, που αντιπροσωπεύει ένα αρκτικόλεξο που εξακολουθούμε να μην κατανοούμε με ακρίβεια την ένδειξη, καθώς και γύρω από την καρτέλα της πλάτης κάνει μια επιστροφή – μια λειτουργία που έχει απογυμνωθεί από το Οι πιο πρόσφατες κυκλοφορίες.

Μετακίνηση προς τα κάτω, θα σας εφοδιαστεί με μια εξαιρετικά άνετη βελτίωση της μεσαίας σόλας. Βαμμένο εντελώς σε λευκό, δεν θα ανακαλύψετε οποιοδήποτε είδος καουτσούκ των τσίχλας εδώ, καθώς έχει διατηρηθεί πολύ ελάχιστο.

Επαναπροσδιορισμός όταν για άλλη μια φορά μέσω του Yeezy Supply στις 21 Δεκεμβρίου, δύο ημέρες πριν από την απελευθέρωση του Yeezy 700 V3 “Azael”, υποθέτουμε ότι αυτό θα προσφερθεί μόνο σε sneakerheads στις ΗΠΑ. Κρατώντας αυτό, αν συμβεί να βρεθεί στην Ευρώπη, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα είμαστε ο πρώτος που θα σας ενημερώσουμε!

Εικόνα μέσω της εφοδιασμού Yeezy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *