Η συλλογή A-Cold-Wall* 2022 είναι μια νίκη Techwear

ο φημισμένος σχεδιαστής Samuel Ross συνεχίζει τον στόχο του τεχνικού μινιμαλισμού με αυτή την τελευταία συλλογή θέρετρου από την ACW. Ενδεχομένως να εργάζεται ως επέκταση στις προσφορές του φθινοπώρου 2021, αυτή η συλλογή χρησιμοποιεί δυνατά σκάφη από χρώμα στην κορυφή και κομψές σιλουέτες.

Με το σύνολο του βιβλίου Lookbook με το East End του Λονδίνου στο παρασκήνιο, φαίνεται ότι η μάρκα Born Capital-City δεν είναι πρόθυμη να κουνήσει την κληρονομιά της οποτεδήποτε σύντομα. Στην επιλογή, βλέπουμε γνωστά συμμετρικά στυλ που παρουσιάζονται μαζί με μια σειρά από ισχυρά και πρακτικά αξεσουάρ.

Εικόνα μέσω διαδρόμου Vogue/ACW
Εκτός από τους ουδέτερους μαύρους, γκρι καθώς και με τόνους ναυτικού που χρησιμοποιούμε, ο σχεδιαστής της ACW Samuel Ross έχει χρησιμοποιήσει αποχρώσεις μπλε, πορτοκαλί και ασβέστη και κίτρινο για να παράγει μια συλλογή γεμάτη από τις δύο ζωής καλά ως σθένος. Εκτός από τα αναμενόμενα εξωτερικά ενδύματα, φαίνεται ότι μια επιλογή βάσης καθώς και μεσαία στρώματα έχουν παρουσιαστεί και σε όλη την έκταση.

Εικόνα μέσω διαδρόμου Vogue/ACW
Με κυριότητα από νάιλον, η επιλογή περιλαμβάνει επίσης συμβουλές denim καθώς και βαμβάκι που επιδιώκει περαιτέρω την άνεση καθώς και τα στοιχεία στυλ που απαιτούνται για τη ζωή της πόλης.

Εικόνα μέσω διαδρόμου Vogue/ACW
Η συλλογή έχει οριστεί για τη μείωση των καταστημάτων καθώς και στο διαδίκτυο στο WebStore του A-Cold-Wall*μέσα στους επόμενους μήνες. Στις σχετικές ειδήσεις, τα checkout techwear: τι είναι και ακριβώς πώς να το στυλ.

Εικόνα μέσω διαδρόμου Vogue/ACW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *