Αυτός ο Travis Scott X Nike Air Fitness Instructor 1 επηρεάζεται προφανώς από το Houston Oilers

έχουμε ήδη γράψει ένα σύντομο άρθρο σχετικά με τη συζήτηση που περιβάλλει τον εκπαιδευτή γυμναστικής Travis Scott X Nike 1. Δείτε το φως της ημέρας παραμένει να δει, ωστόσο δεν μοιάζει με το Scott σχεδιάζει να την ακυρώσει καθώς εξετάζουμε την πρώτη μας ματιά σε ένα χρωματιστό χρωματισμό που δεν έχει δει. Προικισμένος για αντιστάθμιση, αυτό επηρεάζεται προφανώς από τους Houston Oilers.

Μια αμερικανική ομάδα ποδοσφαίρου από το House State του Scott, αυτό το AT1 διαθέτει το σχέδιο μπλε χρώματος του Texas Club. Διαθέτοντας ένα vintage κορυφαίο, μαλακό κίτρινο τόνους κάνουν τη μέθοδο τους στα κορδόνια σχοινιών καθώς και το λουτρό καουτσούκ midfoot που είναι διακοσμημένο με κείμενο “Cactus Corporation” σε ένα φωτεινό πράσινο. Μια διάτρητη δερμάτινη γλώσσα προσθέτει βάθος στο γενικό σχέδιο, ενώ ένα περίγραμμα Nike Swoosh είναι ραμμένο με λεπτό τρόπο κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλαϊνών πλαισίων.

Μπορεί να έχετε ανακαλύψει μερικές συνδέσεις διάσπαρτες σε όλο τον εκπαιδευτή γυμναστικής 1. Εάν αναρωτιέστε τι είναι για αυτά, μπορείτε πραγματικά να συνδέσετε το συνοδευτικό ανθεκτικό στο νερό που κάλυπτε στα παπούτσια για να τα κρατήσετε ξηρά. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, μια τσέπη με φερμουάρ μπορεί να ανακαλυφθεί γύρω από την πλάτη, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε το κόλπο σας, οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Όπως συζητήθηκε προηγουμένως, ποιος καταλαβαίνει αν ο Travis Scott X Nike Air Fitness Tincructor 1 θα κυκλοφορήσει ποτέ; Αν το κάνει, υποθέτουμε ότι θα μειωθούν στο δεύτερο μισό του 2022. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε για αυτή τη συνεργασία, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, ο εκπαιδευτής γυμναστικής Nike Air είναι ένα masterclass σε δομές και υλικά!

Εικόνα μέσω μετατόπισης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *