Μια κρυμμένη ματιά στον θρόμβο X Air Jordan 5 Low

Edison Chen και Kevin Poon πηγαίνουν γεμάτο ατμό μπροστά με τις συνεργασίες τους. Μετά από μια τρισδιάστατη συνεργασία με την Sacai X Nike, η κινεζική μάρκα έχει τώρα επανενωθεί με την Jordan Brand για άλλη μια φορά για το Clot X Air Jordan 5 Low – και παίρνουμε μια ματιά!

Που αποκαλύπτεται από το αξιόπιστο πάνινο πάνινο @TedDyssole, το Air Jordan 5 Low γίνεται σε μια κατασκευή μαύρου σουέτ με ένα ανοιχτό πράσινο πάνελ πλέγμα τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές. Οι τολμηρές κόκκινες αποχρώσεις κοσμούν την εσωτερική επένδυση κάλτσας, και αυτό συμπληρώνεται από το σύστημα διακοπής εναλλαγής υπογραφής του AJ5, που γίνεται επίσης με κόκκινο χρώμα.

Εικόνα μέσω του Teddyssole
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Teddyssole
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Κάτω από κάτω θα βρείτε μια λαμπερή πράσινη μεσαία σόλα Nike Air πλήρης με λεπτομερή λεπτομέρεια, και αν κοιτάξετε ακόμα πιο κοντά, θα διαπιστώσετε ότι τα βλέφαρα είναι πραγματικά αναπτυχθέντα για να μιμηθούν το Jade με είναι ένα αρκετά ουσιαστικό ορυκτό, ειδικά στον κινεζικό πολιτισμό. Αυτό είναι στρογγυλεμένο με το λογότυπο του Clot, κεντημένο γύρω από τη φτέρνα, καθώς και τους κινεζικούς χαρακτήρες για το “2” και το “3” – ένα νεύμα στον θρυλικό αριθμό φανέλας του Michael Jordan.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για τον θρόμβο X Nike Air Jordan 5 χαμηλό “μαύρο” αυτή τη στιγμή, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το επερχόμενο έργο και σε σχετικές ειδήσεις, το off-λευκό X Air Jordan 4 “Bred” έχει ανακοινωθεί επισήμως ως ακυρωθεί.

Εικόνα μέσω του Teddyssole
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Teddyssole
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *