Μείνετε σοβαρά άνετα με το New Balance Caravan Moc Low

Κατά τους τελευταίους μήνες, η δημοτικότητα των άνετων αθλητικών αθλημάτων έχει αυξηθεί μαζικά, ακριβώς εγκαίρως για το βρετανικό χειμώνα! Ενώ πολλά εμπορικά σήματα έχουν δοκιμάσει τα χέρια τους για τη δημιουργία των υπέρτατων παντόφλες χειμερινής περιόδου, η New Balance μόλις παρουσίασε την ανάληψη του στυλ με τη μορφή του επερχόμενου New Balance Caravan Moc Low. Δημιουργήθηκε ειδικά με την άνεση και τη ζεστασιά στο μυαλό, θα μπορούσαν αυτοί οι επόμενοι μπάτσοι σας;

Τοποθετημένο σε απελευθέρωση σε τρία διαφορετικά χρώματα, τα πάνινα παπούτσια είναι γεμισμένα με μόνωση σοφίτας θερμότητας για να εγγυηθούν ότι ανεξάρτητα από την θερμοκρασία, αυτά θα κρατούν πάντα αυτά τα πόδια ζεστά. Πρώτα επάνω είναι ένα “κίτρινο/πράσινο” χρώμα που μας δίνει ευθεία vintage vibes, ενώ η επανάληψη “πράσινου camo” επιλέγει μια συμβατική μιλιταριστική εμφάνιση. Το τρίο έχει τελειώσει με μια παραλλαγή “zebra” που παρουσιάζει την κλασική εκτύπωση ζώων.

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας
Μαζί με τις προαναφερθείσες επενδυτές, το ελαστικό κορδόνι του καλωδίου παρέχει ένα σύγχρονο στυλ σε αυτές τις παντόφλες, με άφθονη επωνυμία που έρχεται με τη μορφή καρτελών στις πλευρικές πλευρές. Ένα faux-δερμάτινο λάσπη διασφαλίζει ότι αυτά είναι αρκετά ανθεκτικά για πολλές συνθήκες, ενώ η υπογραφή του New Balance Logo Logo είναι χαραγμένο σε αυτό επίσης.

Εάν σας αρέσει η εμφάνιση οποιασδήποτε από τις επερχόμενες χαμηλές χρωματιστές Caravan New Balance, τα ζευγάρια είναι επί του παρόντος αποκλειστικά, αν και μπορούμε να περιμένουμε μια παγκόσμια απελευθέρωση να ακολουθήσει αρκετά σύντομα. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερο, όπως αποκαλύπτεται και ενώ βρίσκεστε εδώ, ελέγξτε το επερχόμενο New Balance Collab του JJJJOUND!

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Εικόνα μέσω νέας ισορροπίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *