Οι επιφανειακές επιφάνειες SP SP SP σε μια «Βουργουνιά»

Η εκτός λευκού X Nike â € œH € Collection ήταν ίσως η καλύτερη συνεργασία για τα παπούτσια για να μειωθεί πέρυσι, καθώς και Δεν μοιάζει με τη διαφημιστική εκστρατεία που πεθαίνει σύντομα. Με τα δεκαεπτά λευκά παπούτσια X Nike που πέφτουν από τώρα μέχρι το τέλος του 2018, φαίνεται ότι το δίδυμο Power θα προσθέσει ακόμα ένα ακόμα πάνινο παπούτσι στη σύνθεση του με το λευκό λευκό X Nike Zoom Fly SP ‘Burgundy’.

Βαμμένο σε ένα σκούρο κόκκινο χρώμα σε όλο το πάνω του, ένα εξαιρετικά καθαρό λευκό swoosh είναι παρόν κατά μήκος των πλευρικών πλαισίων, ενώ ένα μπαλώματα ‘volt’-coloured προμηθεύει το παπούτσι με μια όμορφα αντιπαραβαλλόμενη εμφάνιση. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια μαύρη μεσαία σόλα αφρού για επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα, καθώς και για να στρογγυλοποιήσουν τα πράγματα μακριά, το branding “αφρός” ολοκληρώνει την αποικοδομημένη αισθητική.

Τι πιστεύετε για το άσπρο x nike zoom fly sp ‘burgundy’; Είστε εκστατικοί για αυτήν την έκδοση; Ή πιστεύετε ότι το off-λευκό Train X Nike Hype έχει βγει από τις ράγες; Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων! Στις Associated News, μια έκδοση του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να συμβαίνει για το λευκό X Serena Williams X Nike Air Max 97 â € œQueenâ €!

Εικόνες μέσω του Sneaker Bar Detroit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *