Το Michael Lau x Puma Suede VTG πέφτει αύριο!

Το Michael Lau X Puma Suede VTG είναι η σιλουέτα υποδημάτων από το σημερινό συνεργατικό έργο μεταξύ των γερμανικών θρύλων αθλητικών ειδών και του καλλιτέχνη παιχνιδιών με κριτικό τρόπο. Το δίδυμο έχει συνεργαστεί πριν και δημιούργησε εξαιρετικά αποτελέσματα, οπότε αναμένουμε ότι αυτό το πακέτο δεν θα είναι διαφορετικό!

Το Suede VTG είναι μια σιλουέτα από απογυμνωμένο πλάτος που προσφέρει κλασική εμφάνιση ενσωματωμένη με υλικά υψηλής ποιότητας για μια αίσθηση υψηλής ποιότητας. Εάν επιδιώκετε να προσθέσετε μια σιλουέτα περιορισμένης έκδοσης και μικρότερη σιλουέτα στη συλλογή σας, τότε αυτό είναι το ζευγάρι για εσάς!

Εικόνα μέσω Puma
Προσφέρεται σε ένα ζωντανό κόκκινο χρώμα, το Suede VTG είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά από εύκαμπτο σουέτ και παρουσιάζει μια επένδυση για μια αίσθηση vintage. Το λογότυπο Formstrip της Puma τρέχει τόσο στις πλευρικές όσο και στις μεσαίες πλευρές, ενώ η πρόσθετη επωνυμία βρίσκεται στη γλώσσα, το τακούνι και φυσικά στο hangtag.

Underfoot, μια ρετρό-λευκή μοναδική μονάδα κρύβει πολλά σύγχρονα μαξιλάρια για να βεβαιωθείτε ότι θα θελήσετε να μπείτε σε αυτή τη μέρα με τη μέρα! Εάν έχετε ψάξει για ένα ζευγάρι που θα γυρίσει τα κεφάλια στο δρόμο και θα κολλήσει από το πλήθος, αυτά είναι σίγουρα μια σταθερή επιλογή!

Εικόνα μέσω Puma
Το Michael Lau X Puma Suede VTG πρόκειται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένους λιανοπωλητές σε όλο τον κόσμο από το αύριο, στις 22 Δεκεμβρίου. Εάν επιδιώκετε να μπείτε σε ένα ζευγάρι, φροντίστε να παραμείνετε κλειδωμένοι εδώ στον μοναδικό πωλητή και ενώ είστε εδώ ελέγξτε το Yeezy BSKTBL Frozen Blue που πέφτει αύριο!

Εικόνα μέσω Puma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *