Ο Jerry Lorenzo πειράζει τον επερχόμενο φόβο του Θεού Slip-on

στο τέλος του περασμένου έτους, ο Jerry Lorenzo πήρε στο κοινωνικό δίκτυο για να αποκαλύψει ότι άλλαζε τη συμμαχία από τη Nike στην Adidas. Εξηγείται και από τους δύο εορτασμούς ως “μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση”, θα καθιερώσει το τμήμα μπάσκετ του γερμανικού γίγαντα, εκτός από την καθιέρωση του φόβου της γραμμής του Θεού Αθλητισμού. Ενώ δεν έχουμε ακούσει πολλά από τότε, ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας έχει προσγειωθεί τώρα στο Adidas Portland Oregon HQ που κουνάει τον επερχόμενο φόβο του Θεού Slip-on, καθώς και παρέχει το yeezy αφρό του Kanye West ένα τρέξιμο για τα χρήματά του.

Εικόνα μέσω της λωρίδας Stewart
Βλέποντας εδώ να κουνιέται ένα λαμπερό κίτρινο σακάκι με ανεμογεννήτριες, καθώς και ένα σύνολο βασικών στοιχείων κρέμας που μιμούνται τη γραμμή των θεμελιωδών σταθμών. Στα πόδια του, είναι ένα ζευγάρι από ολισθητήρες αφρού που είναι πολύ λίγα καθώς έρχονται.

Κατασκευασμένο από ένα κομμάτι EVA Foam Construction, το ανοιχτό σιγά-σιγά, ωστόσο, σίγουρα κλίνει κάτω από τη φτέρνα για μια πρακτική ολίσθηση, καθώς και από εμπειρία ολίσθησης. Βαμμένο σε μια ελαφριά κρέμα, είναι εξαιρετικά λεπτή με μια ενιαία μαύρη λωρίδα κατά μήκος του μέσου πλευρικού τοιχώματος που φαίνεται να έχει κάποιο είδος επωνυμίας σε αυτό.

Αυτή τη στιγμή, πολύ δεν γίνεται κατανοητό για το φόβο του Θεού, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Αναμένεται να προσγειωθεί μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, αυτά είναι ένα σαφές must-have για εκείνους τους ξαπλώστρες Lockdown! Ας καταλάβουμε ποιες είναι οι πρώτες σας εντυπώσεις από αυτά τα φράγματα, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Adidas Forum 84 Low Adv “Chalk White” καθώς και το “Core Black” προσφέρονται εδώ!

Εικόνα μέσω της λωρίδας Stewart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *