Το γαμημένο φοβερό αγκαλιάζει τις αποχρώσεις νέον για την άνοιξη 2022

μετά την εμφάνιση ενός εκκεντρικού πεδίου των στυλ για το FW21, το γαμημένο φοβερό είναι πίσω και αυτή τη φορά φαίνεται να μιμηθεί την επιτυχία των προηγούμενων εποχών. Για την άνοιξη του 2022, το αποτύπωμα Street και Skatewear με βάση το Λος Άντζελες επέστρεψε για να παρουσιάσει μια νέα συλλογή από εκλεκτικά αγαθά, με ξεχωριστή εστίαση στις αποχρώσεις νέον.

Περιλαμβάνονται μέσα σε αυτές τις τελευταίες προσφορές, βλέπουμε ένα εύρος στυλ, συμπεριλαμβανομένων, σακάκια, υπερκάλυψη, πουλόβερ, πουκάμισα, παντελόνια και τζιν, hoodies, ζακέτες και πολλά άλλα. Στην αληθινή μόδα, κάθε κομμάτι φαινομενικά φτάνει με κάποιο είδος χαρακτηριστικής εκτύπωσης, φωτεινής απόχρωσης ή κλασικού λογότυπου.

Εικόνα μέσω γαμημένο φοβερό
Συντονισμένα σύνολα τόσο του Corduroy Yellow όσο και μιας υπογραφής “FA Camo” εμπνευσμένα από δέντρα στην περιοχή LA. Επιπλέον, άλλα στυλ εξωτερικών ενδυμάτων παρουσιάζουν καφέ βινυλίου προσφορές και βαρύτερα καρό στυλ.

Εικόνα μέσω γαμημένο φοβερό
Κοιτάζοντας τις τελευταίες προσφορές πουκάμισου, βλέπουμε μια ποικιλία τυπωμένων στυλ. Μια συγκεκριμένη προσθήκη αθλητίζει μια παραλλαγή των υδατοδιαλυτών τόνων και μια εκτύπωση σκυλιών με γαβγίζει, ενώ ένα άλλο διαθέτει ένα all-over γραφικό στυλ εκτύπωσης λογότυπου.

Για όσους θέλουν να μπουν σε αυτή την τελευταία συλλογή Fucking Awesome Spring 2022, είναι επί του παρόντος διαθέσιμη στον ιστότοπο της μάρκας. Σε άλλες ειδήσεις, το Stone Island αγκαλιάζει το ενιαίο στυλ για τη συλλογή SS22 Ghost.

Εικόνα μέσω γαμημένο φοβερό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *