Το μέγεθος? X Fox Brothers X Adidas Campus Sneaker δίνει ένα μάθημα στην υφή

ένα στυλ που είναι γεμάτο με το DNA τριών παγκοσμίου φήμης μάρκες, το μέγεθος; X Fox Brothers X Adidas Campus Sneaker αναπτύσσεται για να κάνει μια δήλωση. Με ένα πλήθος μοτίβων και υφής, η αρχική σιλουέτα λάμπει μέσα από το σχήμα και την επωνυμία υπογραφής στη φτέρνα.

Το 1772 ιδρύθηκε η Fox Brothers και με την πάροδο των ετών η μάρκα έχει αναπτύξει μερικά από τα πολλά φημισμένα υφάσματα στον κόσμο. Από τον πρίγκιπα της Ουαλίας ελέγχει τη γνωστή λωρίδα κιμωλίας, αυτοί οι Masters of Fabrication έβαλαν τα βλέμματά τους στο νέο πάνινο παπούτσι της Adidas Campus.

Εικόνα μέσω adidas
Γνωστή για τη δημιουργία υλικών υψηλής ποιότητας, η βρετανική μάρκα Fox Brothers συνδέει το υπογραφή του υφάσματος Tweed σε αυτό το πάνινο παπούτσι μαζί με ένα βουρτσισμένο, σκούρο γκρι ύφασμα. Οι τρεις λωρίδες στο πλάι έρχονται στο Neon Orange και το λογότυπο της πανεπιστημιούπολης στο πλάι λάμπει σε χρυσό. Τα μεσάνυχτα-μπλε βελούδο εκτείνεται από το δάχτυλο μέχρι τη γλώσσα για πρόσθετο ενδιαφέρον και το εσωτερικό είναι επενδεδυμένο σε δέρμα.

Λόγω της πτώσης στις 13 Δεκεμβρίου, πάρτε τον εαυτό σας ένα νωρίς Χριστουγεννιάτικο δώρο με το μέγεθος; X Fox Brothers x Adidas Campus Sneakers. Και κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για να είναι ο πρώτος που θα γνωρίζει για όλες τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες και αποθέματα adidas.

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *