Το New Balance 992 “Blue Silver” αναδύεται με ωκεανικές επικαλύψεις

για το παρελθόν έτος, η New Balance έχει επεκτείνει τον κατάλογο NB992 με ένα ρεύμα γρ., Καθώς και μερικές συνεργασίες. Η πιο πρόσφατη δόση τους; Το New Balance 992 “Blue Silver”. Έχουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό το αναζωογονητικό χρησιμοποιώντας από την ετικέτα υποδημάτων της Βοστώνης, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε εάν επιδιώκετε να προσθέσετε κάποιο χρώμα στην περιστροφή σας!

Το 992 έχει γίνει το επίκεντρο της νέας ισορροπίας αργά, εξυπηρετώντας το ως κενό καμβά για πολλά colabs όπως αναφέρθηκε – με τους Levi’s, Paperboy Paris, DTLR, Music Amoeba, καθώς και πολύ περισσότερο – όλα τα μοντέλα του τρόπου ζωής με τις δικές τους ταυτότητες.

Εικόνα μέσω της νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Όσο για αυτό το “μπλε ασημένιο” χρωματισμό, οι επικεφαλής της New Balance θα συμφωνούσαν απολύτως ότι τραβάει την έμπνευση από το New Balance Balance του Salehe Bembury 2002R “Water Be the Guide” εκτός από μια πολύ ελαφρύτερη βαθμίδα των ωκεανών μπλουζ καθώς και του Teal. Αντίθετα ασημένια τόνους τόνους δευτερεύουσες περιοχές όπως τα κλιπ φτέρνας καθώς και τα μικρά παράθυρα επωνυμίας, καθώς και το σύνολο είναι πλήρες με διπλό μηχανικό Abzorb καθώς και Encap Sole Toolings.

Θα καλωσορίσετε το New Balance 992 “Blue Silver” στη συλλογή σας; Βεβαιωθείτε ότι έχετε χτυπήσει το κουδούνι ειδοποίησης παραπάνω για να μείνετε στο γνωρίζετε όλες τις τρέχουσες εκδόσεις New Balance εδώ στον μοναδικό προμηθευτή. Σε παρόμοιες ειδήσεις, οι περισσότερες τρέχουσες κυκλοφορίες νέας ισορροπίας.

Εικόνα μέσω της νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω της νέας ισορροπίας
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *