Το Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’ είναι πραγματικά εκπληκτικά φιλικό προς τον προϋπολογισμό

μετά από μια μακρά καθυστέρηση δύο εβδομάδων, βόρεια και νοτιοαμερικανικά sneakerheads θα είναι τελικά σε θέση να COP της Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’ αύριο! Αρχικά μέρος της περιφερειακά αποκλειστικής συλλογής «Ειδικής απελευθέρωσης», για κάποιο περίεργο λόγο, είναι πραγματικά εκπληκτικά φιλικό προς τον προϋπολογισμό σε σύγκριση με τα άλλα δύο χρωματιστά.

Βυθισμένο σε ένα ζωντανό χρωματικό σχέδιο καλοκαιριού, μια διαφανής πλευρική λωρίδα χτυπά τα πτερύγια, έτσι ώστε οι sneakerheads να μπορούν να κάμπτουν τις κάλτσες που φορούν. Γύρω από την πλάτη, υπάρχει μια φωτεινή καρτέλα πορτοκαλιού για πρόσθετη ευκολία, και κάτω κάτω, ένα μοναδικά διαμορφωμένο μεσαία σόλα σπίτια ένα σύστημα ώθησης πλήρους μήκους για αξέχαστη άνεση με κάθε βήμα. Τα παχιά κορδόνια σχοινιών ολοκληρώνουν την εικονική εμφάνιση που έμεινε πολύ ακριβώς το ίδιο από το 2017.

Όταν ο «υπερφυσικός χώρος» και η «αληθινή μορφή» έπεσαν για πρώτη φορά πριν από δύο εβδομάδες, το κόστος μεταπώλησης πυροβόλησε γρήγορα όσο πάνω από £ 400 ένα ποπ, με μικρότερα μεγέθη να φθάνουν ακόμη και £ 500. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε τον «πηλό» αυτή τη στιγμή για κάτω από £ 300! Για να προσθέσετε σε αυτό, αυτή η ετικέτα κόστους υποτίθεται ότι μειώνεται εκθετικά όταν το παπούτσι κυκλοφορεί αύριο, οπότε αν είστε κρατικοί, ετοιμαστείτε να πάρετε μια συμφωνία.

Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε το Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’ στη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Εικόνες μέσω seletrees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *