Εδώ είναι το Yeezy 700s που κατατάσσεται από το λιγότερο στο πιο δημοφιλές

το άσχημο πάπλωμα του πανεπιστημίου του κόσμου έχει πραγματικά ανθίσει πραγματικά σε έναν όμορφα-hyped εκπαιδευτή. Αυτοί οι haters τώρα σιωπούν – αυτό δεν είναι πλέον η αμφιλεγόμενη σιλουέτα που ήταν κάποτε. Στην πραγματικότητα, το Yeezy 700 μπορεί τώρα να θεωρηθεί εξίσου δημοφιλές με το 350. Σίγουρα, η φουσκωμένη τιμή είναι ακόμα ένα σημείο ομιλίας, αλλά φαίνεται ότι όλο και περισσότερο από εσάς αρχίζετε να αγαπάτε αυτό το παπούτσι.

Η εκτόξευση της αδράνειας Yeezy 700 αναμένεται να είναι μεγάλη, ειδικά δεδομένης της πρόβλεψης για μοναδικά προφίλ χρωμάτων όπως αυτά. Αλλά πόσο hyped είναι αυτός ο εκπαιδευτής και το τετράγωνο μέχρι το OG ή ακόμα και το αλάτι της περασμένης εβδομάδας;!

Ευτυχώς, έχουμε τις απαντήσεις με την ευγένεια μιας δημοσκόπησης Twitter που έτρεξε μέσω @TheSolerestocks. Σας ρωτήσαμε ποια από την Yeezy line-up ήταν το αγαπημένο σας. Δυστυχώς, οι «Mauves» έμειναν έξω επειδή, καλά, είχαμε μόνο 4 επιλογές για τη δημοσκόπηση! Συγγνώμη για όλους τους οπαδούς του Mauve, εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο χρωματιστό, ακριβώς το πιο αμφιλεγόμενο, έτσι πιστεύαμε ότι θα αποφύγουμε.

Με τις ψήφους που έρχονται σε παχύ και γρήγορα, ήταν σαφές να δούμε ότι το Yeezy 700 έχει μια τεράστια βάση ανεμιστήρων. Παραδόξως, ή ίσως όχι τόσο πολύ, υπήρχε ένα στυλ ειδικότερα που παίρνει το μπισκότο ως το πιο hyped!

Όπως ίσως περίμενε κανείς, το Yeezy 700 OG παραμένει το πιο δημοφιλές. Αυτό θα μπορούσε να στεφθεί ο τελικός εκπαιδευτής. Πάνω από το 45% από εσάς το θεωρούν ως το πιο ελκυστικό της σειράς 700.

Η αδράνεια είναι επάνω με ένα επιβλητικό 24% των ψήφων, ακολουθούμενη στενά από τα στατικά V2 που αφήνει τα άλατα στην τελευταία θέση. Ήταν κοντά και ας το παραδεχτούμε, κάθε Yeezy 700 αξίζει σεβασμό, ακόμα και τα Mauves.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματα εδώ, αλλά εν τω μεταξύ, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απελευθέρωση της επόμενης εβδομάδας. Το Yeezy 700 Inertia κυκλοφορεί το Σάββατο 9ο, Μάρτιο μέσω της Adidas UK. Οι ποσότητες αποθεμάτων επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα και ευτυχώς, αυτό το στυλ μπορεί να μην είναι τόσο περιορισμένο όσο νομίζατε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *