Πρώτα ματιά στο Yeezy 700 V3 “Triple Black”

με το Yeezy 700 V3 “Azael” που θα πέσει στο τέλος αυτού του μήνα, σηματοδοτώντας το τελευταίο πάνινο παπούτσι Kanye West της δεκαετίας, είμαστε τώρα Λαμβάνοντας μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο Yeezy 700 V3 “Triple Black”, και είναι τόσο μυστικό όσο παίρνει! Πηγαίνοντας toe to toe με το “Vanta”, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Εικόνες Ευγενική προσφορά του πάνινα παπούτσια @sneakerjamz, το “Triple Black” διαθέτει μια ελαστική βάση primeknit για μια άνετη και αναπνεύσιμη εφαρμογή. Αυτό επικαλύπτεται από ένα κλουβί που είναι ομαλό στην αφή, περιτυλίγοντας γύρω από το πάνω μέρος για επιπλέον υποστήριξη.

Η γλώσσα είναι ακριβώς η ίδια που φαίνεται στο Yeezy 500 “Stone”, αλλά βυθίστηκε σε μια δολοφονημένη απόχρωση. Αυτό συμπληρώνεται στη συνέχεια από έναν πίνακα σουέτ σε σχήμα V στο κουτί των δακτύλων – ένα χαρακτηριστικό σχεδιασμού που δανείζεται από τα 700 V1 και 700 V2.

Εικόνα μέσω sneakerjamz
Μετακινώντας τις μειονεκτήματα, θα βρείτε μια πλήρως μαύρη μεσαία σόλα που είναι αρκετά παρόμοια με αυτή που παρατηρείται στην αύξηση του Yeezy 380. Με αυτό είπε, αυτό απενεργοποιεί την αύξηση υπέρ του Ortholite – μια τεχνολογία μαξιλαριού που η Adidas χρησιμοποιεί σε χιλιάδες διαφορετικών σιλουέτων για τις τελευταίες δεκαετίες.

Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Yeezy 700 V3 “Triple Black”, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο και θα σας ενημερώσουμε μόλις έρχονται πολύ περισσότερα νέα! Τι πιστεύετε για αυτό το χρώμα; Θα γυρίσετε; Ενημερώστε μας τι είναι στο μυαλό σας!

ψευδής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *